TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag TEC G1 – Victoria Boys G1

Eendracht Arnhem G1G - TEC G1

Sterke verdediging en veel doelpunten!

TEC G1 – Victoria boys G1 (9-0)

Onze eerste bekerwedstrijd! Een thuiswedstrijd tegen Victoria Boys. Een ploeg waar we nog nooit tegen hebben gespeeld, dus een enorme verrassing wat we konden verwachten.

We waren zaterdag compleet: 11 man. Toen de tegenstander aan kwam, schoten ze ook nog even de keeper warm. De scheidsrechter deed de tos, Victoria Boys koos de kant en wij trapten af voor de 1ste helft

Eerste helft

De eerste 5 minuten begon Victoria Boys sterk aan de wedstrijd, maar er kwam weinig dreiging uit. Na die 5 minuten waren wij aan zet en dat leidde tot de 1-0. Aron die een mooie voorzet gaf op Keanu, die deze mooi kon intikken.

Daarna was er een mooie voorzet van Michael die de bal mooi gaf op Keanu en die zorgde voor 2-0.Na de 2-0 was het al snel 3-0 door Thomas die bal goed inschoot en er zo 3-0 van maakte.

Victoria Boys liet het er niet bij zitten en was het hun beurt om in de aanval te gaan. Ze kregen een mooie kans op de 3-1, maar deze werd goed gestopt door Nick. Toen floot de scheids voor de rust.

Tweede helft

De tweede helft begon Victoria boys met de aftrap en wij met de wind in de rug. We begonnen goed aan deze tweede helft want al snel kwamen we op 4-0 door Keanu.

Toen de 4-0 werd gemaakt gingen we door met scoren, want als snel werd de ene naar de andere mooie goal gemaakt door 2x Gerwin, 1x Aron en Thomas 2x. Zo werd de eindstand 9-0.

Ook stond vandaag onze verdedigers Wilbert, Michael, Richard en Henry uitstekend te verdedigen en hielden Victoria Boys van scoren af.

Een goeie wedstrijd, waarin we goed hebben gespeeld. Volgende week een stuk rijden, want dan moeten we richting kampen voor de uitwedstrijd tegen KHC.