TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag Eldenia G1 – TEC G1

Eldenia G1 - TEC G1 wedstrijdverslag

Eldenia G1 – TEC G1 ( 0 – 7 )

Afgelopen zaterdag de eerste competitiewedstrijd; een uitwedstrijd om 3 uur bij Eldenia in Arnhem.

We gingen richting Arnhem met 10 man, zonder Henry die nog steeds ziek was. Eenmaal aan gekomen bij Eldenia gingen we richting de kleedkamer om ons om te kleden. We gingen richting het veld om de warming up te doen, Daarna deden we een rondootje en werd de keeper ingeschoten.

Toen de scheidsrechter eenmaal aan kwam, gingen we tossen om te bepalen wie er mocht af trappen. Wij mochten beginnen met de aftrap.

Eerste helft

We begonnen nog aardig aan de wedstrijd. Van achteruit werd de bal gespeeld door de keeper, die bal aan Wilbert gaf, die de bal op Thomas gaf, die de bal mooi voor legde en deze werd mooi afgerond door Keanu.

Daarna stopten we eens met voetballen en lieten we de tegenstander Eldenia zo maar in de wedstrijd komen. Ze kregen 2 mogelijkheden om er 1-1 van te maken, maar deze werd gestopt door keeper Nick. De tweede kans werd 1 op 1 met de keeper Nick niet afgerond omdat de bal op de lat ging.

Daarna maakte we gelukkig 0-2 door een mooie voorzet van Thomas, die de bal laag over de grond speelde naar Gerwin en deze maakte hij goed af. Nog voor de rust kregen we een vrije trap die snel werd genomen door Richard en deze legde hij op het hoofd van Keanu die de bal inkopte. Met een 0-3 stand de rust in.

Tweede helft

Onze trainer sprak ons aan in de rust en zei: Blijf rustig voetballen mannen, dan voetbal je veel makkelijker. Al snel werd het 0-4 door Keanu, die de bal mooi inschoot.

Daarna kregen we een vrije trap tegen en mocht Eldenia het proberen om een eretreffer te maken. Maar Michael stond goed voor die vrije trap en kreeg de bal keihard tegen zich aan geschoten. De bal viel zomaar voor de voeten van Gerwin. Gerwin ging richting de goal en stond 1 op 1 met de keeper van Eldenia en maakte het koel af door de bal rustig in de hoek te leggen. Toen maakte Thomas met een afstand schot de 0-6.

In de slotfase viel de keeper van Eldenia uit met een blessure en moest er een veldspeler in de goal. Daar maakten we nog goed gebruik van want Keanu schoot uit een onmogelijke hoek de 0-7 eindstand.

Het was een matige wedstrijd. Vooral de eerste helft waar het voor geen kant liep, maar de tweede helft ging iets beter.

Maar we hebben toch 3 punten mee genomen!

Volgende week hebben we een thuiswedstrijd tegen Ede Victoria.