Wedstrijdverslag TEC JO8-1 – OJC Rosmalen JO8-3

TEC JO8-1 – OJC Rosmalen JO8-3

Zaterdag 11-9-`21; TEC JO8-1 – OJC Rosmalen JO8-3

Het is nog erg vroeg, maar de jongens en meiden van de JO8-1 staan te popelen om lekker te gaan voetballen. Eindelijk mogen we weer voetballen en gelukkig met publiek!!

Een nieuw team, nieuwe trainers, nieuwe coaches en enthousiaste supporters zijn er helemaal klaar voor. Zodra het fluitsignaal klinkt rennen alle spelers op de bal af. Al binnen enkele minuten scoort Thirza de 1-0! We blijven goed druk zetten en het harde werken van  Mert, Valentijn, Iris op het middenveld wordt beloond met een prachtige hattrick van Yassin; hij scoort de 2-0 de 3-0 en de 4-0!

Er wordt steeds beter gespeeld. De ruimte wordt steeds meer gezocht en gevonden. Met vlagen wordt er prima voetbal gespeeld. Dante speelt een prima partij en weet vaak het middenveld met de goed spelende Valentijn en Iris te bereiken die op hun beurt ook Mert en Yassin met regelmaat goed weten te vinden. Thirza speelt een dijk van een wedstrijd achterin en haalt bijna alles voor de voeten van de OJC-spelers weg en onze gastspeler Samy houdt elke andere bal goed tegen.

Valentijn scoort een mooie 5-0 en ook de sterk spelende Mert scoort met een prachtige goal in de kruising. Er wordt hard gewerkt ook Dante en Iris creëerden goede kansen, maar de keeper van OJC weet deze ballen tegen te houden. Tijdens de laatste Time-out wordt er van keeper gewisseld en Mert gaat keepen. Samy gaat mee voetballen en speelt goed. Ook OJC creëert kansen en maakt er 6-1 van. Even later maakt Yassin er 7-1 van. Met een hard afstandsschot maakt OJC de 7-2. De eindstand wordt bepaald door Yassin met de 8-2.

Aan de juichslinger moet nog wat gewerkt worden, maar de spelers vonden elkaar steeds beter tijdens de wedstrijd. Ga zo door jongens en meiden, dit was een heerlijke wedstrijd om het seizoen mee te beginnen!!

Huis Verkopen