G-team naar Lelystad voor succesvol toernooi


Zaterdag gingen we met 8 man naar Lelystad. We misten Gerwin, Keanu en Aron, maar we hadden vandaag een top speler aan getrokken: Harm Peter Grootenboer die met ons mee wou doen op het toernooi en Thom die bij ons is bij gekomen vanuit de G2. 

Eenmaal aangekomen in Lelystad gingen we ons eerst omkleden, daarna namen we alles mee uit de kleedkamer en zo richting het voetbalveld.
Toen begonnen we met de warming-up en werd de keeper warm getrapt door Wilbert.

1e wedstrijd TEC – ’t Harde

We begonnen de eerste wedstrijd tegen ’t Harde, die treffen we ook op 11 september voor de beker, deze waren niet compleet en hadden maar 7 spelers. Wij besloten om met 8 man te spelen en t Harde met 7 dit vond de bergeleider van t harde geen probleem.

De wedstrijd, daar kunnen we kort over zijn: we hadden wat halve kansen, maar deze werd niet benut en zo eindigde wedstrijd in een doelpuntloze 0-0

2e wedstrijd: TEC – FC Uitgeest

De tweede wedstrijd speelde we tegen FC Uitgeest, die in de competitie 1e klasse 1 speelt. Dit team had ook de beste kansen, maar Michael, Richard en Wilbert verdedigden uitstekend. Ook Nick hield veel ballen tegen. Maar wij hadden een mooie kans want Thomas liep goed weg bij zijn tegenstander, schoof de bal laag over de grond en maakte de 1-0. Wat ook de eindstand van deze wedstrijd bleef.

3e wedstrijd: TEC – KGB

Na de 2de wedstrijd moesten we na 5 minuten gelijk de 3e wedstrijd spelen tegen KGB, die we voor het eerst treffen. Het ging best moeizaam aan onze kant er waren veel corners en Jos besloot om Michael de corner te laten nemen. Deze werd voor gegeven en Thom kopte de bal keurig in de goal, waardoor we de wedstrijd met 1-0 wonnen.
Daarna gingen we wat eten.

4e wedstrijd: TEC – ’t Harde

Na de eet pauze gingen we de 4e wedstrijd spelen tegen ’t Harde.
’t Harde begon fel aan de wedstrijd en kregen kansen op het eerste doelpunt, maar Nick hield deze tegen. Toen kregen we een cornerbal, die Michael nam. Deze werd voor gegeven, maar belandde zo in een keer in de goal: 1-0! Daarna namen we het over. ’t Harde deed nog hun best, maar Thomas maakte ook de 2-0. Het slot akkoord kwam van Harm Peter Grootenboer, die een corner goed op het hoofd kreeg en een mooie 3-0 eindstand op het bord zetten.

5e wedstrijd: TEC – FC Uitgeest

De 5de wedstrijd was het tegen FC Uitgeest. FC Uitgeest moest natuurlijk komen omdat de de eerste wedstrijd van ons hadden verloren met 1-0. Wij kregen de eerste kans, maar Thomas stuitte op de keeper van FC Uitgeest. Toen was het alleen maar FC Uitgeest, wat de klok sloeg. Zij zetten veel druk op onze goal, maar we hielden goed stand en wisten de tijd vol te spelen. Vooral Wilbert en Nick speelde een spelletje heen en weer waardoor we met veel geluk de eindstand op 0-0 hielden.

6e wedstrijd: TEC – KGB

De laatste wedstrijd was weer tegen KGB. De spelers van KGB konden vrij uit spelen en wij moesten deze wedstrijd winnen om kans te houden op de 1ste plaats. We begonnen de eerste paar minuten wat matig, maar we kwamen steeds meer in ons spel. Thom kreeg de bal goed aangespeeld, kwam oog in oog met de keeper en deze werd keurig afgemaakt. De 2-0 kwam al snel er achter aan. Harm Peter Grootenboer kreeg de bal aangespeeld, passeerde een paar man en schoot prachtig in de lange hoek waardoor we 2-0 voor kwamen. In de laatste minuut maakte Thom er 3-0 van, doordat hij op de goede plek stond. Ook Luca heeft veel meters gemaakt op het middenveld.

Mooie eerste plaats

Het was een lange dag, maar met succes pakten we als team de 1ste plaats.
Volgende week zaterdag spelen we de eerste bekerwedstrijd tegen Winterswijk, een uitwedstrijd.

Huis Verkopen