TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

🧡| OJC Rosmalen – TEC in het nieuws

 OJC Rosmalen – TEC in het nieuws

TEC deed afgelopen zondag goede zaken in Rosmalen en nam de drie punten mee terug naar Tiel. Een wedstrijd waarbij niet alleen de wind een grote rol speelde.

🧡| OJC Rosmalen – TEC in het nieuws

OJC Rosmalen - TEC in het nieuws 1
TEC deed zondagmiddag in Rosmalen goede zaken in de strijd om het kampioenschap in de Derde Divisie. De ploeg uit Tiel won de uitwedstrijd tegen OJC met 1-3, dit terwijl het ruim twintig minuten moest spelen met één man minder. OFC, de huidige nummer drie van de ranglijst, was te sterk voor Quick’20 (1-3) en Goes knokte zich terug na een achterstand tegen Blauw Geel’38 (2-1).

Lees het volledige artikel op Voetbal247.nl

OJC Rosmalen - TEC in het nieuws 1

ROSMALEN – TEC heeft zich goed hersteld van de nederlaag tegen Goes (0-1) van twee weken geleden. In Rosmalen werd OJC met 1-3 aan de kant gezet. De Tielse ploeg eindigde de wedstrijd met tien man, na een rode kaart van Matthieu van den Assem.

Lees verder op de website van De Gelderlander

OJC Rosmalen - TEC in het nieuws
ROSMALEN – TEC won met 1-3 bij OJC Rosmalen, maar trainer Frits van den Berk was achteraf niet te spreken over het optreden van assistent scheidsrechter Mike Klaase, uit Tiel…

Lees meer op de website van De Gelderlander

OJC Rosmalen - TEC in het nieuws

Derde Divisie:   OJC Rosmalen – TEC  1-3. TEC blijft in het spoor van koploper Jong Volendam. Na een 0-1 ruststand komt OJC Rosmalen na tien minuten op gelijke hoogte. 70: Matthieu van den Assem krijgt rood en TEC moet met tien man verder. TEC pakt toch de volle winst  door Thomas Horsten en Randel Shakison.

Meer uitslagen van Betuwse clubs vind je op de website van Stad Tiel

OJC Rosmalen - TEC in het nieuws 1

TEC versloeg zondag OJC Rosmalen, maar toch hield de ploeg een vervelende nasmaak over aan het optreden van één van de grensrechters.

Lees verder op Voetbal247.nl