Actueel

TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Sponsorcommissie

Robert Langenbach
Mail Robert
Johan Verweij
Mail Johan
Jan Vissers
Mail Jan

Sponsorcommissie TEC

De sponsorcommissie van TEC bestaat uit Jan Vissers, Johan Verweij en Robert Langenbach. Samen zetten zij zich in om nieuwe sponsors te werven en huidige sponsoren te behouden. Een goede relatie met de sponsors staat hierbij bij voorop. Door te investeren in een goede relatie met alle sponsoren, bouwen zij aan een goede en duurzame samenwerking. Dit doen ze onder andere door het organiseren van aansprekende en boeiende sponsor events.

Sponsor Events bij TEC

De sponsorcommissie TEC is voortdurend actief met werving en binding van sponsors. Bijvoorbeeld door sponsors bij elkaar te brengen door het organiseren van bijeenkomsten of activiteiten. Zo deelde  behangkoning John van Zweden recent zijn boeiende levensverhaal met onze sponsoren. Dit sponsor event was de eerste uit een  reeks van sponsorbijeenkomsten, die TEC wil organiseren voor (toekomstige) sponsors. Met deze events wil TEC (toekomstige) sponsors laten zien wat zij voor TEC kunnen betekenen en de club hen te bieden heeft.

Sponsor van TEC worden?

Ook sponsor worden? TEC verwelkomt u graag als sponsor! Voor vragen en meer informatie, neem contact op met de sponsorcommissie TEC via sponsoring@svtec.nl.

Meer lezen over sponsor worden bij TEC? Lees onze sponsorbrochure: Sponsorbrochure.