Actueel

TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Sponsor worden bij TEC?

Sponsors zijn van levensbelang voor iedere club

Het bouwen van kleedkamers, het neerzetten van nieuwe hekken langs de velden, de aanleg van een wedstrijdveld, het organiseren van activiteiten voor de jeugd of een elftal dat in een nieuw tenue gestoken wordt: voetbal en sponsoring zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zeker een voetbalclub met ambities, zoals TEC, heeft sponsors nodig om haar plannen te realiseren. Daarom zijn we bij TEC continu op zoek naar sponsors om een duurzame relatie en samenwerking mee op te bouwen.

Met de promotie naar de Tweede Divisie heeft TEC een prachtige prestatie neergezet. Daar is hard voor gewerkt in de afgelopen jaren en ook dit jaar zetten de technische staf en selectie van TEC alles op alles om in de Tweede Divisie hoog te scoren. Niet alleen op technisch gebied moet er gescoord worden, ook als het gaat om infrastructuur en organisatie moeten er flinke stappen worden gemaakt. Door een duurzame relatie en samenwerking aan te gaan, op te bouwen en te houden, wil TEC samen met haar sponsors deze stappen zetten.

Waarom sponsor worden bij TEC?

Dat TEC in de Tweede Divisie speelt, biedt mooie kansen voor onze sponsoren. Samen genieten van voetbal, netwerken en natuurlijk een prachtig podium. En hoe mooi is het om de naam van uw bedrijf voorbij te zien komen tijdens een uitzending van een voetbalwedstrijd van TEC op Fox Sports?

De sponsorcommissie TEC is voortdurend actief met werving en binding van sponsors. Bijvoorbeeld door sponsors bij elkaar te brengen door het organiseren van bijeenkomsten of activiteiten. Zo deelde behangkoning John van Zweden recent zijn boeiende levensverhaal met onze sponsoren. En ook Kees Jansma vermaakte onze sponsoren met prachtige anekdotes.

TEC organiseert regelmatig enerverende sponsorbijeenkomsten voor (toekomstige) sponsors. Met deze events wil TEC (toekomstige) sponsors laten zien wat zij voor TEC kunnen betekenen en de club hen te bieden heeft.

Interesse? Neem contact op met Johan Verweij of Jan Vissers van de sponsorcommissie via sponsoring@svtec.nl. Of neem een kijkje in de brochure die wij voor sponsor hebben gemaakt: Sponsorbrochure

Wat kunnen wij u bieden?

Bij TEC bieden we verschillende manieren van sponsoring. Zo kunt u bijvoorbeeld de jeugd en senioren steunen via de Club van 20 (alleen jeugd) of door kleding en materiaal te verzorgen.

Naast deze traditionele vormen van sportsponsoring, die TEC al jaren biedt, hebben we nieuwe sponsormogelijkheden ontwikkeld om onze club te ondersteunen om zo structureel de continuïteit te waarborgen. De Club van Duizend is daar een mooi voorbeeld van.

Als deelnemende sponsor aan de Club van Duizend kunt u kiezen uit verschillende pakketten. Zo kunt als Clubdonateur, Clubsponsor en Clubpartner onze club ondersteunen en kunt u als tegenprestatie genieten van verschillende voordelen. Zoals seizoenskaarten, toegang tot het sponsorhome, toegang tot sponser events, naamsvermelding op verschillende kanalen, een mooi bord langs het wedstrijdveld. Elk pakket heeft zo zijn voordelen.

Sponsorpakketten

Clubdonateurs à € 1000,-

Sponsor bij TEC worden?

Ook sponsor worden? TEC verwelkomt u graag als sponsor! Voor vragen en meer informatie, neem contact op met de sponsorcommissie TEC via sponsoring@svtec.nl.>
Meer lezen over sponsor worden bij TEC? Lees onze sponsorbrochure: Sponsorbrochure.

Sponsor worden bij TEC? Word gezien in de Tweede Divisie.