Actueel
TEC 1 juni 100 jaar!
Trainers & begeleiders gezocht voor onze G-afdeling

Sponsor worden bij TEC?

Sponsors zijn van levensbelang voor onze club

Het realiseren van nieuwbouw, het verduurzamen van het sportpark, het uitbreiden van het aantal kleedkamers, het aanleggen van ledverlichting langs de velden, het organiseren van activiteiten voor de jeugd of teams die in het nieuw gestoken worden: voetbal en sponsoring zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zeker een voetbalclub met ambities, zoals TEC, heeft sponsors nodig om haar plannen te realiseren. Daarom zijn we bij TEC continu op zoek naar sponsors om een duurzame relatie en samenwerking mee op te bouwen.

Sinds de Tweede Divisie, het hoogste amateurniveau in Nederland, bestaat, is TEC een top 10 club gebleken over de jaren heen. Met de promotie naar de Tweede Divisie heeft TEC een prachtige prestatie neergezet. Daar is hard voor gewerkt in de afgelopen jaren en ook dit jaar zetten de technische staf en selectie van TEC alles op alles om in de Tweede Divisie hoog te scoren. Niet alleen op technisch gebied moet er gescoord worden, ook als het gaat om infrastructuur en organisatie moeten er flinke stappen worden gemaakt. Door een duurzame relatie en samenwerking aan te gaan, op te bouwen en te houden, wil TEC samen met haar sponsors deze stappen zetten.

Waarom sponsor worden bij TEC?

Dat TEC in de Tweede Divisie speelt, biedt mooie kansen voor onze sponsoren. Samen genieten van voetbal, netwerken en natuurlijk een prachtig podium. En hoe mooi is het om de naam van uw bedrijf voorbij te zien komen tijdens een uitzending van een voetbalwedstrijd van TEC op tv?

De sponsorcommissie TEC is voortdurend actief met werving en binding van sponsors. Bijvoorbeeld door sponsors bij elkaar te brengen door het organiseren van bijeenkomsten of activiteiten. Regelmatig organiseert onze Businessclub dan ook activiteiten voor onze leden. Van een inspirerende spreker tot een leuke feestavond. Met deze events wil TEC (toekomstige) sponsors laten zien wat zij voor TEC kunnen betekenen en wat onze club sponsors te bieden heeft. Daarnaast hebben we ook een speciale Businessclub-app, waarmee alle sponsors met elkaar verbonden zijn en in contact met elkaar kunnen komen.

Interesse? Neem contact op met Johan Verweij, Jan Vissers, Bas ten Berge, Gokhan Under, Hans Lenior of Rob Jansen. De contactgegevens van de leden van onze sponsorcommissie, vind je onderaan de pagina.

Wat kunnen wij u bieden?

Als sponsor kunt u kiezen uit verschillende pakketten. Zo kunt als Goudpartner, Zilverpartner, Bronspartner of verduurzamingspartner in de Greenboarding onze club ondersteunen en kunt u als tegenprestatie genieten van verschillende voordelen. Zoals seizoenkaarten, toegang tot het sponsorhome, toegang tot sponsor events, naamsvermelding op verschillende kanalen, een mooi bord langs het wedstrijdveld. Elk pakket heeft zo zijn voordelen.

Daarnaast bieden we ook nog andere mogelijkheden om te sponsoren specifiek voor de jeugd. Met een reclamebord langs het jeugdveld.

Al onze mogelijkheden om te sponsoren vindt u terug in onze sponsorbrochure.

Sponsor bij TEC worden?

Ook sponsor worden? TEC verwelkomt u graag als sponsor! Voor vragen en meer informatie, neem contact op met de sponsorcommissie TEC via commercie@svtec.nl of bel één van de commissieleden.

Contactgegevens Sponsorcommissie TEC

Johan Verweij
06 53 57 62 84
Telefoonnummer
Mail Johan
Gökan Önder
06 14 58 68 17
Telefoonnummer
Bas Ten Berge
commercie@svtec.nl
06 20 83 78 70
Telefoonnummer
Rob Jansen
06 20 42 65 71
Telefoonnummer
Mail Jan
Huis Verkopen