Actueel
Wedstrijd Schevening - TEC vervroegd! Nieuwe aanvangstijd: 14.00 uur
Donderdag 17 januari | Oefenwedstrijd RKTVC 1 - TEC O23/Jong TEC | Aanvang 20:00 uur
Trainers & begeleiders gezocht voor onze G-afdeling

TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Sponsor worden bij TEC?

Sponsors zijn van levensbelang voor iedere club

Het bouwen van kleedkamers, het neerzetten van nieuwe hekken langs de velden, de aanleg van een wedstrijdveld, het organiseren van activiteiten voor de jeugd of een elftal dat in een nieuw tenue gestoken wordt: voetbal en sponsoring zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zeker een voetbalclub met ambities, zoals TEC, heeft sponsors nodig om haar plannen te realiseren. Daarom zijn we bij TEC continu op zoek naar sponsors om een duurzame relatie en samenwerking mee op te bouwen.

Met de promotie naar de Tweede Divisie heeft TEC een prachtige prestatie neergezet. Daar is hard voor gewerkt in de afgelopen jaren en ook dit jaar zetten de technische staf en selectie van TEC alles op alles om in de Tweede Divisie hoog te scoren. Niet alleen op technisch gebied moet er gescoord worden, ook als het gaat om infrastructuur en organisatie moeten er flinke stappen worden gemaakt. Door een duurzame relatie en samenwerking aan te gaan, op te bouwen en te houden, wil TEC samen met haar sponsors deze stappen zetten.

Waarom sponsor worden bij TEC?

Dat TEC in de Tweede Divisie speelt, biedt mooie kansen voor onze sponsoren. Samen genieten van voetbal, netwerken en natuurlijk een prachtig podium. En hoe mooi is het om de naam van uw bedrijf voorbij te zien komen tijdens een uitzending van een voetbalwedstrijd van TEC op ESPN?

De sponsorcommissie TEC is voortdurend actief met werving en binding van sponsors. Bijvoorbeeld door sponsors bij elkaar te brengen door het organiseren van bijeenkomsten of activiteiten. Zo deelde behangkoning John van Zweden recent zijn boeiende levensverhaal met onze sponsoren. En ook Kees Jansma vermaakte onze sponsoren met prachtige anekdotes.

TEC organiseert regelmatig enerverende sponsorbijeenkomsten voor (toekomstige) sponsors. Met deze events wil TEC (toekomstige) sponsors laten zien wat zij voor TEC kunnen betekenen en wat onze club sponsors te bieden heeft.

Interesse? Neem contact op met Johan Verweij, Jan Vissers, Bas ten Berge, Gokhan Under, Hans Lenior of Rob Jansen. De contactgegevens van de leden van onze sponsorcommissie, vind je onderaan de pagina.

Wat kunnen wij u bieden?

Als sponsor kunt u kiezen uit verschillende pakketten. Zo kunt als Goudpartner, Zilverpartner of Bronspartner onze club ondersteunen en kunt u als tegenprestatie genieten van verschillende voordelen. Zoals seizoenkaarten, toegang tot het sponsorhome, toegang tot sponsor events, naamsvermelding op verschillende kanalen, een mooi bord langs het wedstrijdveld. Elk pakket heeft zo zijn voordelen.

Daarnaast bieden we ook nog andere mogelijkheden om te sponsoren. Zo kunt ook alleen een bord sponsoren naast de tribune, een banner laten hangen op het vangnet achter het doel of de wedstrijdbal sponsoren.

Al onze mogelijkheden om te sponsoren vindt u terug in onze sponsorbrochure. De sponsorbrochure kunt u onderaan deze pagina doorbladeren.

Sponsor bij TEC worden?

Ook sponsor worden? TEC verwelkomt u graag als sponsor! Voor vragen en meer informatie, neem contact op met de sponsorcommissie TEC via commercie@svtec.nl

Contactgegevens Sponsorcommissie TEC

Johan Verweij
06 53 57 62 84
Telefoonnummer
Mail Johan
Jan Vissers
06 40 10 18 21
Telefoonnummer
Mail Jan
Gökan Önder
06 14 58 68 17
Telefoonnummer
Bas Ten Berge
commercie@svtec.nl
06 20 83 78 70
Telefoonnummer
Hans Lenior
06 20 43 27 14
Telefoonnummer
Rob Jansen
06 20 42 65 71
Telefoonnummer
Mail Jan