TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag TEC G1 – Victoria G1

TEC G1 - Victoria Ede G1

TEC G1-Ede Victoria G1 (1-2)

De tweede competitiewedstrijd, een thuiswedstrijd tegen Ede Victoria G1.

We waren met 9 man omdat Keanu er niet bij was vanwege privé redenen en Henry was nog niet helemaal van zijn verkoudheid af.

Voor de wedstrijd begon moesten we even wachten totdat de jeugd van het veld af was, in die tijd hebben we gezellig met een aantal spelers van de tegenstander gepraat, wat ook een sportief team is.

Eenmaal toen de jeugd klaar was gingen we op het veld om even warm te draaien, een balletje trappen met elkaar en de keeper werd ook weer warm geschoten.

Toen ook de scheidsrechter ook aan kwam lopen, vroeg de scheids aan de aanvoerder van TEC: Zal ik de uit team laten af trappen? En dat vond de aanvoerder goed.

De wedstrijd kon beginnen.

Eerste helft

We kwamen goed uit de startblokken, want we kregen al 4 goeie kansen om een doelpunt te maken, maar er werd er 1 van die kansen benut.

Thomas schoot op de goal, maar deze werd nog gekeerd door de keeper, maar in de rebound kon Gerwin als een echte spits weer intikken zodat de stand op 1-0 kwam.

Toen kreeg Ede Victoria G1 een paar goeie kansen om er 1-1 van te maken.

Een kopbal van hun rechtsbuiten werd gestopt door keeper Nick en daarna werd de bal op tijd weg gehaald door Wilbert, die ze geen kans gaf om nog een keer te schieten.

De tweede kans lieten we de middenvelder van Ede Victoria te veel ruimte, waardoor deze op de goal kon geschoten, maar het schot werd gestopt.

Toen gaf de rechtsbuiten van Ede Victoria de bal voor, deze werd nog geschampt door Nick. Daardoor had de bal net nog genoeg effect waardoor de spits van Ede Victoria de bal niet goed onder controle kon krijgen en de bal in de handen van Nick belandde.

In de rust sprak onze trainer ons aan: “Kom op, mannen! Feller op de bal, geef ze geen ruimte!

Tweede helft

Toen de tweede helft begon, werd het wat meer gelijkwaardig aan elkaar en ging het meer tegen elkaar op.

Ede Victoria maakte de 1-1, doordat we de bal niet weg konden werken en deze werd afgerond door de rechtsbuiten van Ede Victoria.

Daarna waren we het eventjes kwijt, maar na een minuut of 10 kwamen we wat beter in de wedstrijd. Thomas gaf een mooie bal op Aron, die helemaal vrij stond en hij maakte deze mooi af door de bal in de kruising te schieten.

Ede Victoria probeerde het nog wel, maar ze kwamen er niet meer door heen omdat onze verdediging Wilbert, Richard en Michael goed stonden.

De tweede helft bleef Luca ook goed bij de man op het middenveld, die geen kans meer kreeg om op de goal te schieten of in de wedstrijd te komen.

Als team een mooie prestatie neer gezet en we hebben weer 3 punten mogen bij schrijven!

Volgende week zaterdag uit naar Arnhem voor de wedstrijd tegen Eendracht Arnhem.