TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Handig om te weten voor de bekerwedstrijd vv Gemert – sv TEC

TOTO KNVB bekerwedstrijd vv Gemert - sv TEC

TOTO KNVB Beker: vv Gemert – sv TEC

vv Gemert – sv TEC: aanstaande woensdag is het zo ver! Dan staat de bekerwedstrijd tegen derdedivisionist vv Gemert op het programma. Voor TEC betekent dit de eerste bekerwedstrijd in lange tijden. Het gaat direct om de laatste kwalificatieronde van het bekertoernooi, waardoor de winnaar van deze wedstrijd zich plaatst voor het hoofdtoernooi.

De wedstrijd begint aanstaande woensdag om 20.00 uur op sportpark Molenhoek in Gemert. We hopen natuurlijk op veel oranje support in Gemert.

Handig om te weten

Kaartverkoop

Kaarten voor deze wedstrijd zijn aanstaande woensdag aan de kassa bij vv Gemert te koop. Een kaartje kost € 5,-. Voor 65-plussers en jeugd tot en met 15 jaar geldt een entreebedrag van € 2,50.

Geldende coronamaatregelen

Tribuneplaatsen zijn geplaceerd. Publiek dient gezondheidscheck (de welbekende vragen m.b.t. je gezondheid) in te vullen bij de QR-scans op meerdere plaatsen zichtbaar bij de ingang en kantine.

Klachten? Blijf thuis

Heb je klachten, blijf dan thuis. Zie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/basisregels

Adres & route

Sportpark Molenbroek
Sportlaan 9, Gemert
Een handige route via Google Maps van Tiel naar Gemert vind je hier: route