Voorbeschouwing TEC – Katwijk

Voorbeschouwing TEC - Katwijk

Kan TEC verrassen tegen Katwijk

TIEL – Met Katwijk komt een club in vorm naar Tiel. De ploeg uit Katwijk won de laatste acht duels op rij en is opgeklommen naar de tweede plaats op de ranglijst. De equipe van trainer Anthony Correia is koploper AFC uit Amsterdam genaderd tot op 2 punten. Spannend zal het bovenin blijven met Rijnsburgse Boys en HHC Hardenberg op het vinkentouw.

TEC is aan een heel andere strijd verwikkeld, namelijk om tweede divisionist te blijven. Aan de hand van topscorer Bo van Essen (15 treffers) en Anass Aamri, beiden scoorden twee keer, zette het tegen OFC weer een goede stap in de juiste richting met de 4-0 overwinning. Het bivakkeert echter nog steeds op de vijftiende plaats met 27 punten uit 24 wedstrijden. Katwijk hielp TEC een handje om met dezelfde cijfers een week eerder IJsselmeervogels te verslaan. De afstand met de nummer veertien van de ranglijst Scheveningen is één punt en met nummer dertien Excelsior Maassluis is twee punten. Van IJsselmeervogels (zeven punten) en OFC (veertien punten) werd verder afstand genomen. Wel heeft TEC nog het inhaalduel in Hardenberg tegen HHC nog tegoed.

Gemakkelijk zal het tegen Katwijk niet worden. De laatste overwinning op Katwijk was in het seizoen 2019-2020. TEC won op De Lok met 1-0. Een jaar later, seizoen 2021-2022, werd er nog met 1-1 gelijkgespeeld. Het kan allemaal wel, maar dan moet TEC wel in topvorm zijn.

Huis Verkopen