Voorbeschouwing Noordwijk – sv TEC

TEC danst nog steeds op een dun koord

TIEL – Het is er na het gelijke spel tegen Jong Volendam niet beter op geworden voor TEC. Op De Lok werd ternauwernood gelijkgespeeld tegen Jong Volendam en mededegradatiekandidaat Excelsior
Maassluis won van degradant OFC. Het verschil op de ranglijst is nog één punt verschil in het voordeel van TEC met nog twee wedstrijden te gaan.

Het zit TEC overigens dit seizoen niet echt mee. Nadat al in een vroeg stadium spits Marciano Mengerink met een zware knieblessure afhaakte, sloeg voor het duel met Jong Volendam het noodlot opnieuw toe. Topscorer Bo van Essen blesseerde zich op de training en staat de rest van het seizoen aan de kant. In het duel tegen Jong Volendam gaf TEC de doelpunten simpel weg. Gelukkig was Kevin van Kippersluis in goeden doen en met een assist op Adham El Idrissi en een geweldige vrije trap van hemzelf bleef de schade beperkt tot 2-2.

Zaterdag wacht een moeilijke klus in Noordwijk, alhoewel TEC in de Tweede Divisie nooit verloor van die ploeg. Dat is geen garantie op winst. TEC moet ook beseffen, dat ernaast goed voetballen ook mentaliteit en vooral vechtlust gevraagd wordt. Winst is noodzakelijk, want Excelsior Maassluis krijgt Jong Sparta op bezoek dat al veilig is en haar thuiswedstrijden afwerkt op het veld van Excelsior Maassluis. In de laatste competitieronde ontvangt TEC Scheveningen en gaat Excelsior Maassluis in Amsterdam bij AFC op bezoek.

Huis Verkopen