Zaterdag oefenwedstrijd TEC – De Treffers (vrije toegang & registratieplicht)

oefenwedstrijd TEC - De Treffers

Oefenwedstrijd TEC – De Treffers

Aanstaande zaterdag staat de oefenwedstrijd TECDe Treffers op het programma. De wedstrijd begint om 15.30 uur (wijzigingen onder voorbehoud). Om deze wedstrijd te kunnen bezoeken is het noodzakelijk om je te registreren via deze link: Registratie oefenwedstrijd TEC – De Treffers.

De wedstrijd is vrij toegankelijk maar het is mogelijk om bij de registratie een donatie te doen om de vereniging te steunen.

Registratie verplicht voor iedereen!

Of je nu een speler bent van de selectie van TEC of De Treffers, behoort tot de technische staf of het bestuur, een journalist of een cameraman bent of een supporter van TEC of De Treffers: iedereen dient zich te registreren om ons sportpark te kunnen betreden.

Bij de registratie worden 4 vragen met betrekking tot je gezondheid gesteld. Dit om uit te sluiten dat je corona gerelateerde klachten hebt of in contact bent geweest met iemand die corona heeft. Heb je klachten kom dan niet naar het sportpark maar volg de wedstrijd thuis via ons Twitter- of Facebookaccount.

Door je te registreren voor deze wedstrijd ontvang je via je e-mail een e-ticket. Deze e-mail ontvang je van Eventbrite. Dit e-ticket heb je nodig om ons sportpark op te mogen. Het wordt namelijk bij de ingang gescand. Dit ticket kun je uitprinten of laten zien op je telefoon.

Registreren kan hier!

Laten registreren

Registreer je liever niet online, laat je dan registreren op de club. Dit kan op dinsdag- en donderdagavond (25 augustus en 27 augustus) in de bestuurskamer tussen 19.00 en 20.00 uur.

Aparte vakken voor jeugd & sponsors, tribune voor 65+-ers

Net als bij de wedstrijd bij FC Den Bosch hebben we speciale vakken voor de jeugd en onze sponsoren gemaakt en is de tribune gereserveerd voor 65+-kaarthouders.

Door deze aparte vakken te maken en bezoekers te laten registreren, kunnen we meer bezoekers ontvangen.

Jeugdvak

Jeugd(leden) tot 18 jaar krijgt een apart vak achter het goal aan de kant van De Hennepe/Laan van Westroijen. Via de ingang aan de kant van De Hennepe heb je toegang tot dit jeugdvak. Toegang is gratis. En… trek je je oranje shirt aan om onze selectie te steunen?

Apart vak voor sponsoren

Voor het sponsorhome wordt een vak gemaakt van waar onze sponsoren de wedstrijd kunnen volgen. Dit vak is vanuit het sponsorhome te bereiken. Sponsoren kunnen op vertoon van hun sponsorkaart zaterdagmiddag het sportpark (via de ingang bij het parkeerterrein!) betreden en dan door lopen naar het sponsorhome.

Tribune voor 65+-kaarthouders

De tribune reserveren wij voor 65+-kaarthouders. Op vertoon van uw 65+-kaart 2020/2021 kunt u een mooi plaatsje op de tribune uitzoeken. Houd daarbij ook rekening met de anderhalve meter.

Volg de aanwijzingen van onze stewards en beveiligers op!

Volg de aanwijzingen van de stewards en beveiligers zaterdagmiddag op. Houd je aan de regels die gelden op ons sportpark en respecteer de anderhalve meter regel. Ook in de kantine, bij het keetje van Henk en op de tribune. Houd je aan deze afstand, zodat we met z’n allen voldoen aan de eis van anderhalve meter, zodat we kunnen blijven genieten van voetbalwedstrijden.