TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Voorbeschouwing TEC – Rijnsburgse Boys

kaartverkoop TEC – Rijnsburgse Boys

Speelronde 11 Jack’s League | TEC – Rijnsburgse Boys

Na de winst vorige week in Werkendam staat deze week voor TEC de thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys op het programma, een “relatief” onbekende tegenstander voor TEC.

Zal het tij keren?

Als we in de wedstrijdhistorie duiken van de gespeelde duels tussen beide ploegen, komt TEC er bekaaid vanaf. TEC heeft in het verleden nog geen punt tegen Rijnsburgse Boys weten te behalen. Zo’n vier jaar geleden won deze club uit de bollenstreek op De Lok met 1-3 van TEC. Het enige doelpunt van TEC werd gemaakt door Robbie Holder. Doelman Virgil Deen tikt een schot van Serhat Koc tegen de paal, waarna de terugrollende bal door Holder in het doel wordt getikt. Deze aansluitende treffer zo vlak voor tijd, keert het tij echter niet. Sterker nog, het is Rijnsburgse Boys die vlak na het Tielse doelpunt, de winst veilig stelt, wanneer Wesley Goeman die in de derde minuut van de blessuretijd een vrije trap goed benut en de 1-3 op het scorebord neerzet. Dit is ook tevens de eindstand van die wedstrijd, waardoor Rijnsburgse Boys met de drie punten onder arm terugkeert naar de Bollenstreek.

TIEL – 02-12-2017. Sportpark De Lok , Voetbal , Seizoen 2017/2018 , Tweede Divisie , TEC – Rijnsburgse Boys , duel met L-R , Rijnsburgse Boys speler Masies Artien , TEC speler Wimilio Vink

Ook in de andere twee wedstrijden in de Tweede Divisie, waarin TEC deze ploeg uit de bollenstreek als tegenstander trof, kwam TEC niet als winnaar uit de strijd. Hoog tijd dus om het tij te keren en de eerste punten op Rijnsburgse Boys te veroveren.

En die kans is best aannemelijk als je kijkt naar de prestaties van TEC dit seizoen. Vorige week werd er gewonnen van de Kozakken Boys, terwijl TEC het nakijken had in de wedstrijd tegen De Treffers. Verder werd er eerder dit seizoen al gewonnen van ASWH, Noordwijk, Excelsior Maassluis en HFC moest TEC haar gelijke erkennen in de wedstrijden tegen HHC en Scheveningen en verloor het in de uitwedstrijd tegen Quick Boys (0-2) en AFC (2-1). En die optelsom van resultaten maakt dat TEC zich nu op een mooie zesde positie in de ranglijst bevindt. Gewoon een prachtprestatie!

Met winst op Rijnsburgse Boys blijft de positie in het linkerrijtje van onze oranjehemden gehandhaafd en kruipt het – afhankelijk van de overige resultaten – misschien nog wel een plaatsje omhoog op de tweede divisieladder…

Kozakken Boys – TEC
TEC wint van Kozakken Boys…

Herhaalt de geschiedenis zich?

Met 15 punten uit 9 wedstrijden bevindt Rijnsburgse Boys zich, net achter TEC, op een achtste plaats in de ranglijst van de competitie. Vorige week werd de wedstrijd tegen AFC nog afgelast vanwege coronabesmettingen, maar ook Rijnsburgse Boys kent een wisselvallige start. Gewonnen werd er van GVVV, Excelsior Maassluis, Katwijk (!), Spakenburg en ASWH. Verlies was er voor Rijnsburgse Boys in de wedstrijden tegen Jong Sparta, HHC, IJsselmeervogels en Noordwijk. Daarmee staat Rijnsburgse Boys nu, met één wedstrijd minder gespeeld, op een achtste plek. Overigens werden de Rijnsburgse Boys na een bloedstollende strijd én penaltyreeks vorige week door De Treffers uit de beker gezet.

Na een week rust, zal Rijnsburgse Boys zeer gedreven zijn om te zorgen dat de 3 punten mee teruggaan in de bus naar Rijnsburg. TEC zal op haar beurt ook alles op alles zetten om die 3 punten te behouden. Er staat voor aanstaande zaterdag wederom een uitdagende wedstrijd op het programma. Een wedstrijd met twee ploegen, die alles op alles zullen zetten om als winnaar uit de strijd te komen. Kortom, een wedstrijd die aanstaande zaterdag meer dan de moeite waard is om te komen bekijken!

Coronatoegangsbewijs

Houd er rekening mee dat zaterdag een coronatoegangsbewijs noodzakelijk is bij een bezoek aan TEC tegen Rijnsburgse Boys.

Onderlinge resultaten in tweede divisie

2019-2020
Rijnsburgse Boys – TEC: 1-0
TEC – Rijnsburgse Boys: Niet gespeeld

2017-2018
Rijnsburgse Boys – TEC: 2-0
TEC – Rijnsburgse Boys: 1-3

In het seizoen 2017-2018 kwamen beide ploegen elkaar ook tegen in de tweede kwalificatieronde van de KNVB beker. Rijnsburgse Boys won in Tiel, na verlenging, met 1-3.

Programma zaterdag 6 november 2021

TEC – Rijnsburgse Boys (15.30 uur)

Overige wedstrijden
Quick Boys – Scheveningen
ASWH – HHC Hardenberg
AFC – Spakenburg
De Treffers – Jong FC Volendam
Koninklijke HFC – GVVV
Noordwijk – Kozakken Boys
Excelsior Maassluis – Jong Sparta
IJsselmeervogels – Katwijk