TEC – Quick [voorbeschouwing]

TEC – Quick [voorbeschouwing]

TEC haalt in tegen Quick uit Den Haag

Door Rob Jansen

TIEL – TEC speelt komende zondag de inhaalwedstrijd tegen Quick uit Den Haag. Die ploeg is al jaren een gedegen middenmoter in de Derde Divisie, dat af en toe versassend voor de dag kan komen. Zo versloegen de Hagenaars nog in januari koploper SteDoCo in Den Haag met 1-0. Maar daarna kwam de klad er in en werden twee wedstrijden op rij van SV Meerssen en Barendrecht met ruime cijfers verloren.

TEC daarentegen is de ploeg in vorm. Achtereenvolgend werden Gemert, Baronie en GVV Unitas verslagen. Het is nu de vraag of TEC de goede vorm kan vasthouden en nog voor een echte verrassing in de tweede competitie helft kan zorgen.

In het verleden kwam TEC tweemaal Quick in competitie verband tegen in de Derde Divisie. In april 2019 trof TEC in de maand april tweemaal Quick en won beide wedstrijden. In Tiel werd het 2-0 en in Den Haag 0-3. Op De Lok gaf herintreder4 Bo van Essen meteen zijn visitekaartje af met een vroeg doelpunt. TEC lijkt aanvallend sterker geworden, maar liet tegen GVV Unitas te veel kansen liggen.

Programma 3e Divisie B – inhaalronde

Zaterdag 10 februari 2024

  • AWC – SteDoCo

Zondag 11 februari 2024

  • TEC – Quick
Huis Verkopen