Handig om te weten voor de wedstrijd TEC – Quick Boys

TEC - Quick Boys - Jack's League

Speelronde 22 – TEC – Quick Boys – Jack’s League

Op deze doordeweekse woensdagavond neemt TEC het op tegen Quick Boys uit Katwijk, de huidige nummer vier in de ranglijst. Een wedstrijd zonder supporters van Quick Boys, maar hopelijk wel een wedstrijd waar onze eigen supporters in grote getalen aanwezig zullen zijn!

Quick Boys draait lekker mee in de top

Zoals gezegd draait Quick Boys mee in de top van de competitie. De club uit de kustplaats staat met 36 punten op de vierde positie en staat het slechts één punt verwijderd van de nummer 3 Jong Sparta Rotterdam. Met Quick Boys heeft TEC dan ook een tegenstander tegenover zich staan, die dit seizoen goed presteert. Een ploeg die momenteel ook makkelijk lijkt te winnen. Zo werden de afgelopen vier wedstrijden tegen respectievelijk Excelsior Maassluis (thuis 3-1), De Treffers (uit 1-2), ASWH (thuis 2-1) en vorige week IJsselmeervogels (2-0) dan ook gewonnen.

Bij Quick Boys is rechtsbuiten Darren Maatsen clubtopscoorder met 8 goals, Nick Runderkamp, centrale middenvelder, volgt hem op de voet met 7 goals (én 7 assists).

TEC, is de weg naar boven ingezet?

TEC speelde afgelopen zaterdag in Groesbeek tegen De Treffers. De meegereisde supporters zagen in Groesbeek een sterk – én anders- spelend TEC. Er werd veel druk gezet en dat leidde tot aardig wat doelpunten. Bo van Essen scoorde drie maal en Gino Bosz, bonjourde een vrije trap er prachtig in. Door de winst op De Treffers is TEC naar de 13e positie in de ranglijst geklommen en staat het slechts één puntje achter De Treffers (die op bezoek gaan bij AFC). Het puntenverschil is sowieso klein in het rechterrijtje: zo is het verschil tussen de nummer 16 (IJsselmeervogels) en de nummer 11 (Spakenburg) maar slechts 5 punten. Voor TEC dus extra belangrijk om woensdag weer punten te pakken.

Onderlinge strijd TEC – Quick Boys

TEC en Quick Boys hebben elkaar slechts drie keer eerder in competitieverband getroffen. En dat treffen leverde TEC maar weinig op. Het was elke keer Quick Boys die er met de winst van door ging. In november 2019 kwam Quick Boys naar Tiel, waar het in de tweede helft twee keer scoorde. Ook de terugwedstrijd in Katwijk werd door Quick Boys met 1-0 gewonnen. Dit seizoen speelde TEC voor de winterstop in Katwijk op een zonovergoten sportpark tegen Quick Boys, maar ging de winst met 2-0 ook naar Quick Boys. Wordt woensdagavond wellicht deze reeks doorbroken en zet TEC de weg naar boven verder in?

Kaartverkoop TEC – Quick Boys

Woensdagavond blijven de kassa’s gesloten en zijn er alleen nog vanavond kaarten te verkrijgen die toegang geven tot de wedstrijd. In de kantine kunnen vanavond tussen 18.30 en 21.00 uur kaarten worden gekocht.

Omdat er geen uitsupporters bij de wedstrijd aanwezig mogen zijn, vragen we vanavond om een legitimatie. De wedstrijd is woensdag ook met de TEC Club Card, die leden, donateurs en sponsors in hun bezit hebben, te bezoeken.

Wedstrijdleiding Jack’s League TEC – Quick Boys

De scheidsrechter die het duel in goede banen moet leiden is de heer D. Serik. Hij wordt geassisteerd door de heren B. Smets en R. Beijer. D. Schaper is aangesteld als vierde official.

Tot morgen!

Overige wedstrijden
IJsselmeervogels – Kon. HFC
GVVV – Kozakken Boys
Katwijk – Spakenburg
Excelsior Maassluis – Scheveningen
Noordwijk – Jong FC Volendam
ASWH – Rijnsburgse Boys
HHC Hardenberg – Jong Sparta Rotterdam
AFC – De Treffers