🧡 | TEC – Kozakken Boys [voorbeschouwing]

TEC- Kozakken Boys | 12e speelronde Jack’s League

TEC- Kozakken Boys

Na een weekje rust, hebben we dit weekend weer een volledig programma in Jack’s League voor de boeg. Aanstaande zaterdag treft TEC Kozakken Boys om 15.30 thuis op Sportpark De Lok.

Euforie

Kozakken Boys kan terugkijken op een euforische week. Heel Werkendam stond vorige week op zijn kop na de spectaculaire winst op Vitesse in het bekertoernooi. En terecht, wat een prestatie. Maar nu staat dit weekend na een week rust weer een competitiewedstrijd op het programma. In de competitie vinden we Kozakken Boys onder leiding van Scott Calderwood op een 12 plek met 13 punten. Die punten werden bij elkaar gespeeld door 4x te winnen van Excelsior Maassluis, Jong Volendam, OFC en AFC. Verder werd er 1x gelijk gespeeld en 6 keer verloren.

Vorig seizoen was het treffen tussen TEC en Kozakken Boys in evenwicht. In de uitwedstrijd in Werkendam was TEC de sterkere partij en won het met 1-2. In Tiel behaalden Kozakken Boys met 9 man (2x rode kaart) de winst door een doelpunt in de allerlaatste minuut.

3 punten hard nodig

Met 5 verloren wedstrijden, 5x gelijk en 1x winst is het voor TEC belangrijk om dit weekend te winnen. Om de aansluiting te vinden én de weg naar boven in te zetten, moet de wedstrijd tegen Kozakken Boys gewoon gewonnen worden. Dat de kwaliteiten er zijn, hebben we vrijwel elke wedstrijd kunnen zien. Nu is het zaak om deze kwaliteiten om te zetten in winst. Wij hopen dan ook morgen op veel steun van onze supporters om onze selectie nét dat beetje extra te kunnen geven om die winst te behalen. Hopelijk zien we morgen dan ook veel van jullie langs de lijn staan.

Wedstrijdleiding TEC – Kozakken Boys

De twaalfde wedstrijd van dit seizoen staat onder leiding van scheidsrechter Dunken van de Velde. Wout Bonhomme en Ben Gonnissen assisteren aan de zijlijn. Jeremy Lensink staat opgesteld als vierde official.

Kaartverkoop TEC – Kozakken Boys

Kaarten zijn morgen vanaf 14.00 uur te koop aan de kassa van TEC.

Parkeren

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein bij de ingang bij de kassa van het sportpark aan de Predikbroedersweg [route via Google Maps]. Daarnaast is het ook mogelijk om te parkeren bij het waterschap tegenover het parkeerterrein van Van der Valk [route via Google Maps]. Op beide parkeerterreinen is het gratis parkeren.

Graag willen we vragen om niet te parkeren in de omliggende wijk om zo overlast voor buurtbewoners te beperken.

Overige wedstrijden Jack’s League

Zaterdag 29 oktober

  • OFC – Noordwijk
  • HHC Hardenberg – Koninklijke HFC
  • Excelsior Maassluis – Katwijk
  • Rijnsburgse Boys – Jong Sparta Rotterdam
  • Quick Boys – Scheveningen
  • IJsselmeervogels – FC Lisse
  • TEC – Kozakken Boys
  • De Treffers – Spakenburg

Zondag 30 oktober

  • AFC – Jong FC Volendam
Huis Verkopen