TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

🧡 | TEC – Koninklijke HFC [fotoalbum]

TEC - Koninklijke HFC Jack's League

Speelronde 6 | Jack’s League | TEC – Koninklijke HFC

Afgelopen zondag trof TEC thuis op Sportpark De Lok in de zesde speelronde van Jack’s League Koninklijke HFC uit Haarlem.

Vroege treffer van Ebobo

In de nazomerse temperaturen gaat TEC goed van start. In de 5e minuut mist Guido van Rijn op een nippertje na een goede aanval van TEC. Maar even later is het wel raak, want in de 6e minuut schiet Junior Ebobo na een assist van Anass Aamri raak: 1-0.

Daarna gaat het op en neer. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd, met als enige verschil dat TEC op een 1-0 voorsprong staat. Over en weer zijn wat kansen. De verdediging van TEC en keeper Matthijs Swaneveld voorkomen dat Kon. HFC de gelijkmaker kan maken en ook de verdediging en keeper van HFC voorkomen een Tielse treffer. TEC ziet doelpunt (uit een hoekschop) afgekeurd worden, omdat de bal volgens de assistent-scheidsrechter niet geheel over de lijn zou zijn geweest. Beide partijen scoren voor rust niet meer. Ruststand: 1-0

Na de thee gaan beide ploegen fel van start. Het spel golft over het veld en na een kwartier bouwt TEC de voorsprong uit naar 2-0. Een speler van HFC maakt hands in het strafschopgebied en de scheidsrechter wijst gedecideerd naar de penaltystip. Rick Mulder pakt de pal op en schiet deze hard in.

Een paar minuten later schiet Roy Castien Koninklijke HFC terug in de wedstrijd: 2-1. Het blijft gelijk opgaan voor beide ploegen, maar uiteindelijk is het TEC die de voorsprong weer verder uitbouwt. In de 87ste minuut geeft Anass Aamri een mooie steekpass dwars door het midden, haalt Bo van Essen en is de keeper van HFC kansloos: 3-1.

In de 89e minuut krijgt ook HFC een penalty door hands van TEC en brengt Roy Castien de hoop terug aan Haarlemse kant. TEC houdt stand, ook in de 6 minuten(!) extra tijd en mag zich tot winnaar uitroepen van deze zwaar bevochte wedstrijd.

Wedstrijdkarakteristieken

Ruststand: 1-0
Eindstand: 3-2
Scoreverloop: 06. Ebobo, 63. Mulder (p), 67. Castien, 87. van Essen, 89. Castien (p)
Scheidsrechter: L.P.S. Cairo
Assistent-scheidsrechters: F. Winter, J.B. van Dijk
Vierde official: J.A.B.Lensink
Geel: Anass Aamri (TEC), Desevio Payne (HFC) ,Boonstoppel (TEC)

Opstellingen

Opstelling TEC
Swaneveld, Van der Neut, Camara, Van Rijn, Mulder, Vreekamp, Ebobo, Hoffman (83. Beijer), Sterling (61. van Essen), Aamri (88. Boonstoppel), Desrosiers

Overige wissels: Zondag (K), Bosz, Prinsen, Mahmudov

Opstelling Kon. HFC
Verduin; Payne, Wilffert, Boer, Deken (74. Lewis), Volkert; Tros, Hilterman, Hulleman; Yüksel (82. Heeremans), Castien.

📺 Klik hier voor de samenvatting.
📸 Meer foto’s vind je op onze Facebookpagina

  • TEC - Koninklijke HFC Jack's League
  • TEC - Koninklijke HFC Jack's League
  • TEC - Koninklijke HFC Jack's League
  • TEC - Koninklijke HFC Jack's League
  • TEC - Koninklijke HFC Jack's League
  • TEC - Koninklijke HFC Jack's League
  • TEC - Koninklijke HFC Jack's League