TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Handig om te weten als je de wedstrijd TEC –Jong Sparta Rotterdam wilt bezoeken

TEC –Jong Sparta

Speelronde 18 Jack’s League | TEC – Jong Sparta Rotterdam

Aanstaande zondag staat er voor  TEC weer een wedstrijd in Jack’s League op het programma. Op ons sportpark gaat de bal weer rollen en speelt TEC deze keer tegen Jong Sparta Rotterdam.

De wedstrijd begint om 14.30 uur en het sportpark is vanaf 13.00 uur geopend.

Kaartverkoop TEC – Jong Sparta

Kaarten zijn aanstaande zondag te koop aan de kassa. Ook de supporters van Jong Sparta kunnen aanstaande zondag een kaartje aan de kassa kopen. De kassa is vanaf 13.00 uur geopend en je krijgt alleen toegang met een geldig toegangsbewijs.

Een ticket voor de wedstrijd TEC – Jong Sparta kost € 10,00 voor volwassen (18+) en € 5,00 voor jeugd tot en met 18 jaar en voor 65-plussers. Jeugd tot en met 12 jaar heeft gratis toegang

Een geldig toegangsbewijs is een kaartje dat gekocht is aan de kassa, maar ook de TEC Club Card (seizoenkaart, sponsorkaart, donateurspas of ledenpas van TEC) geeft toegang tot ons sportpark.

Parkeren bij TEC

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein bij de ingang en de kassa van het sportpark aan de Predikbroedersweg [route via Google Maps]. Daarnaast is het ook mogelijk om te parkeren bij het waterschap tegenover het parkeerterrein van Van der Valk [route via Google Maps]. Op beide parkeerterreinen is het gratis parkeren.

Graag willen we vragen om niet te parkeren in de omliggende wijk om zo overlast voor buurtbewoners te beperken.

Neem je legitimatie mee

Om toegang te krijgen tot ons sportpark kan om een legitimatie gevraagd worden, zorg dus dat je een geldige legitimatie bij je hebt.

Pers & Analisten

Pers & analisten kunnen zich aanmelden via redactie@svtec.nl om een perstoegang voor deze wedstrijd te bemachtigen. Bij de ingang kan gevraagd worden om je perskaart.

Wedstrijdleiding Jack’s League TEC – Jong Sparta

Aanstaande zondag zal de leiding van de inhaalwedstrijd TEC – GVVV Jack’s League in handen zijn van:

  • D.H. de Vries (scheidsrechter)
  • J.M. de Smalen (assistent-scheidsrechter)
  • G. van Mun (assistent-scheidsrechter)
  • M. J. Kok (vierde official)