🧡 | TEC – HHC Hardenberg

Speeldag 29 | TEC – HHC Hardenberg | Jack’s League

sv TEC moest afgelopen zaterdag de drie punten meegeven aan HHC Hardenberg. In de 8e minuut kwam HHC al op voorsprong op sportpark De Lok. En de eerste helft was vooral voor HHC, de tweede helft voor TEC.

Na de rust stond er een ander TEC in het veld. Het spel was anders en er werden talloze kansen gecreëerd. Doelman Nick Borgman van HHC gooide echter keer op keer roet in het eten, waardoor TEC niet tot de verdiende gelijkmaker kwam. Uiteindelijk was het dan ook HHC die in de laatste seconden van de wedstrijd de score van HHC verdubbelde. TEC verloor de wedstrijd met 0-2.

Met frisse moed op naar de wedstrijd van volgende week. Dan treft TEC Katwijk. De wedstrijd in Katwijk begint om 15.30 uur.

Opstellingen TEC – HHC Hardenberg

TEC: Mathijs Swaneveld, Sergio Kaleka (46. Rodney Klooster), Barry Beijer, Basil Camara (.30 Tom van der Neut), Guido van Rijn, Mohammed El Makrini, Gino Bosz, Vinnie Vermeer, Yaël Eisden (83. Mike Vreekamp), Daan Blij (64. Bo van Essen), Junior Ebobo.

Trainer: Hans van de Haar & Scott Calderwood

HHC: Nick Borgman, Danny Bouws, Kevin Görtz, Joerie Church, Ashwin Manuhutu, Gersom Klok, M. Jones, Rutger Etten, Jesper Drost, Rob van der Leij, Thomas Reinders

Trainer: Bert van Hunenstijn

Foto’s TEC – HHC Hardenberg

📸 Foto’s door Kian Vissers & Karen Bordewijk

Meer foto’s vind je op onze Facebookpagina.

  • TEC - HHC Hardenberg
  • TEC - HHC Hardenberg
  • TEC - HHC Hardenberg
  • TEC - HHC Hardenberg

Samenvatting TEC – HHC Hardenberg


Katwijk – TEC

Volgende week zaterdag staat de uitwedstrijd tegen koploper Katwijk op het programma. De wedstrijd in Katwijk begint om 15.30 uur. De eerstvolgende thuiswedstrijd is de wedstrijd TEC – Jong Volendam. Deze wedstrijd wordt op 21 mei gespeeld en begint om 15.30 uur.

Resterend staan de wedstrijden tegen Noordwijk (uit, 26-05-2022), AFC (thuis, 28-05-2022) en GVVV (uit, 04-06-2022) nog op het programma.

Huis Verkopen