TEC – HBS Craeyenhout

TEC - HBS Craeyenhout

TEC – HBS Craeyenhout

Komend weekend slechts één wedstrijd in de Derde Divisie Zondag: hHet inhaalduel tussen  TEC 1 en HBS wordt echter niet op zondag, maar zaterdag gespeeld
Om 18:00 uur wordt er op sportpark “De Lok”  in Tiel afgetrapt in een voor beide teams zeer belangrijke wedstrijd.

HBS zal de opgaande lijn van de laatste weken willen doortrekken om zodoende afstand te nemen van de onderste plaatsen en TEC wil maar wat graag middels een overwinning de koppositie overnemen van Jong FC Volendam. Afgelopen weekend verraste HBS vriend en vijand door de lijstaanvoerder in eigen Kras Stadion te trakteren op een 0-1 nederlaag. TEC is dus gewaarschuwd en zal net als alle voorgaande wedstrijden alles moeten geven om de drie punten uit het vuur te slepen.
Mocht TEC er inderdaad in slagen de wedstrijd tegen HBS in winst om te zetten dan komt het niet alleen bovenaan te staan in de reguliere rangschikking maar ook in de stand voor de 1e periode. Die eerste periode bevat 12 wedstrijd en wordt dus beslist in het weekend van 17 en 18 november, TEC gaat dan op bezoek bij en in GOES .
Om kans te maken op de 1e periode titel zal dus eerst van HBS gewonnen moeten worden en dat is zoals eerder al aangegeven geen makkelijke opgave.
We roepen dan ook iedereen die TEC een warm hart toe draagt op zaterdagavond naar De Lok in Tiel te komen om de Oranje-mannen de steunen in de krachtmeting tegen HBS Craeyenhout uit Den Haag.