TEC – GOES in het nieuws

TEC - GOESAfgelopen zondag leverde de wedstrijd TEC – GOES niet het gewenste resultaat op. Jammer! Met een speelvrij Carnavalsweekend voor de boeg, oefent TEC aanstaande donderdag in Groesbeek tegen De Treffers. De eerste competitiewedstrijd staat op zondag 10 maart gepland. TEC speelt dan tegen OJC Rosmalen in… Rosmalen. 

TEC – GOES in het nieuws

TEC - Goes in het nieuws

TIEL – Goes heeft zondag karakter getoond. Op bezoek bij TEC in Tiel won de ploeg met 0-1 in de derde divisie. TEC is daarmee koploper af, Goes nam afstand van de degradatiezone.

Lees verder op de website van PZC.nl

TEC - GOES

Derde Divisie:  TEC – Goes  0-1. Onverwachte nederlaag voor koploper TEC tegen middenmoter Goes. 26: 0-1 Sherief Tawfik. TEC verspeelt door deze nederlaag de koppositie aan Jong Volendam.

Meer uitslagen Betuwse clubs vind je op Stad Tiel

TEC - GOES

TIEL – TEC bakte er tegen Goes op eigen veld helemaal niets van. De ploeg die het weekend nog in ging als koploper van de derde divisie, staat nu weer tweede. De nederlaag tegen Goes had de Tielse ploeg volledig aan zichzelf te wijten.

Lees verder op de website van De Gelderlander

TEC - GOES

TEC heeft kostbare punten gemorst door op eigen veld een nederlaag te lijden tegen Goes. De Overijsselse derby tussen HSC’21 en Quick ’20 werd een prooi voor de Oldenzaalers.

Lees verder op de website van Voetbal247