TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Handig om te weten als je de wedstrijd Quick Boys – TEC wilt bezoeken

Quick Boys - TEC

Speelronde 8 Jack’s League | Quick Boys – TEC

Dit weekend staat de wedstrijd tegen Quick Boys op het programma. Om 15.00 uur trappen Quick Boys en TEC de wedstrijd in Katwijk af.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter W. Wiersma, die geassisteerd wordt door H.D. Fikkert en C.A.M. Maas. M. Jobse is zaterdag de vierde official is.

Om er een mooie middag van te maken, is het handig om een aantal dingen te weten.

Online tickets

Om zaterdag lange rijen bij de kassa te voorkomen, kun je online al kaarten verkopen voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag. De kaarten zijn via de website van Quick Boys te koop:  Kaartverkoop Quick Boys – TEC 

Coronamaatregelen

Zaterdag 25 september jl. zijn de coronamaatregelen versoepeld. Dit betekent dat de anderhalve meter-regel is komen te vervallen en iedereen weer welkom is om de wedstrijden in het amateurvoetbal te bezoeken.

Wel gelden er nog regels m.b.t. horeca/sportkantines. Welke maatregelen Quick Boys hanteert vind je hier: Wedstrijden Quick Boys 1

Adres Quick Boys

Laan van Nieuw Zuid 25, 2225 SE Katwijk aan Zee [Google Maps]

Komen de 3 punten mee naar Tiel?

Vorige week wist TEC een 0-2-achterstand goed te maken in de thuiswedstrijd tegen Scheveningen, waardoor TEC de punten met Scheveningen moest delen. Dat leverde TEC een vierde plaats in de ranglijst op.

Quick Boys kent een wisselvallig begin van de competitie. Er werd verloren van Kozakken Boys, De Treffers, Excelsior Maassluis en tegen HFC. Winst was er voor Quick Boys tegen IJsselmeervogels en Noordwijk. En de wedstrijd tegen AFC leverde een gelijk spel op. Met 7 punten uit 7 wedstrijden vinden we Quick Boys dan ook terug op een 14e plaats.

Geschiedenis in het voordeel van Quick Boys

TEC en Quick Boys hebben elkaar slechts twee keer eerder in competitieverband getroffen. En beide keren leverde dat winst op voor Quick Boys. In november 2019 kwam Quick Boys naar Tiel, waar het in de tweede helft twee keer scoorde. Ook de terugwedstrijd in Katwijk werd door Quick Boys met 1-0 gewonnen. Gezien de stand in de competitie is het voor beide ploegen weer belangrijk om de winst te grijpen om er zo 3 punten bij op te kunnen tellen en wellicht op de ranglijst te stijgen.

Juni 2020 | Quick Boys vs TEC
Matthieu van den Assem in de wedstrijd bij Quick Boys. Credits foto: Proshots

Waar 4 honden vechten om een been….

En dat TEC bij winst weer een plekje kan stijgen, is zeer aannemelijk aangezien Jong Sparta Rotterdam (de huidige nummer 2) en AFC (de huidige nummer 3) aanstaande zaterdag tegenover elkaar staan. Bij gelijk spel kan TEC bij winst zelfs 2 plaatsen stijgen, maar dat geldt ook voor De Treffers. TEC, AFC, Jong Sparta Rotterdam en De Treffers beschikken ieder over het zelfde puntenaantal. Winst van TEC dit weekend is daarom extra belangrijk. Misschien is drie keer scheepsrecht….

We zullen het zien. Tot zaterdag!

Ennuh… kun je er niet bij zijn aanstaande zaterdag, volg de wedstrijd dan op Twitter via #quitec.