Maurice de Ruiter nieuwe versterking TEC

Maurice de Ruiter nieuwe versterking TEC

📸 Jaap Hop

Maurice de Ruiter speelt in het nieuwe seizoen in het oranje shirt van TEC. De 32-jarige aanvaller komt over van VVA uit Achterberg.

Maurice de Ruiter

Met Maurice de Ruiter haalt TEC weer een ervaren speler in huis. Zo speelde hij in het verleden onder andere bij Zwart-Wit ‘63, DVS’33, IJsselmeervogels, Sparta Nijkerk en Spakenburg. Door de overstap naar TEC keert de linksbenige centrumspits terug naar de derde divisie, waarin hij al eerder actief was. De Ruiter speelde in totaal – tot nu toe – 143 duels in de derde divisie en kwam hier 89 keer tot scoren.

Het afgelopen half jaar speelde Maurice de Ruiter bij VVA uit Achterberg waar hij maar liefst 16 doelpunten maakte. Bij TEC wordt De Ruiter herenigd met Eric Speelziek. De Ruiter speelde bij Sparta Nijkerk onder leiding van Speelziek.

Welkom bij TEC, Maurice!

Selectie TEC 2024/2025

Van de huidige selectie komen de meeste spelers ook in het seizoen 2024/2025 voor TEC uit. Daarnaast heeft de nieuwe trainer van TEC, Eric Speelziek, zijn selectie versterkt met Marciano van Leijenhorst en Redouan Hazzat en keeper Job Schuurman.

Keeper Nino Walbeek verruilt TEC voor De Treffers, de talentvolle Bart van Dee gaat naar FC Den Bosch en Adil Lechkar versterkt de selectie van Telstar, spelend in de Keuken Kampioen Divisie. Eerder dit jaar werd al bekend dat keeper Bram Kaarsgaren de overstap maakt naar IJsselmeervogels en Arsenio Valpoort sluit aan bij de selectie van VV Unicum.

Wij wensen Nino, Bart, Adil, Bram en Arsenio heel veel succes toe met deze nieuwe stap in hun voetballoopbaan en bedanken hen voor hun inzet, enthousiasme, gezelligheid en de fijne samenwerking!

Huis Verkopen