TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

🧡 | Kozakken Boys – TEC | Jack’s League

🧡 | Kozakken Boys - TEC | Jack's League

Speelronde 10 Jack’s League | Kozakken Boys – TEC

Dit weekend staat de wedstrijd tegen Kozakken Boys op het programma. Om 15.00 uur trappen Kozakken Boys en TEC de wedstrijd op sportpark De Zwaaier in Werkendam af.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter S.P.M. Teuben, die geassisteerd wordt door C.A.M. Maas en M. Winckens. T.J. Visser is zaterdag de vierde official.

Weerzien met oude TEC-bekenden

Spelen tegen Kozakken Boys betekent een weerzien met oude bekende als Sven van Ingen en Jan Schimmel, die beiden actief zijn geweest bij de selectie van TEC. Jan Schimmel zal het doel van onze tegenstander zaterdag niet verdedigen vanwege een blessure.

Wedstrijdhistorie Kozakken Boys – TEC

Kozakken Boys en TEC stonden in het verleden eerder tegenover elkaar. Zo ook in het seizoen 2019-2020. In de eerste wedstrijd van het seizoen 2019/2020 won TEC door een fraaie kopbal van Obi Onyeike de wedstrijd op sportpark De Zwaaier. De returnwedstrijd op De Lok werd echter met 0-2 verloren van Kozakken Boys.

Tijd voor winst

Na het verlies in de competitie van De Treffers (met 0-4) is TEC afgezakt naar de negende plaats met 14 punten uit 9 wedstrijden. Kozakken Boys vinden we met 9 punten uit evenzoveel wedstrijden terug op een 15e plek.

Afgelopen week speelde TEC nog een oefenwedstrijd tegen Sparta Nijkerk, die met 3-6 gewonnen werd en Kozakken Boys speelde nog een wedstrijd in de beker tegen Telstar, die maar nipt in de verlenging door Kozakken Boys verloren werd.

Zowel TEC als Kozakken Boys zullen morgen de winst op de wedstrijd willen behalen om mee te blijven of te gaan draaien in de middenmoot. Wij hopen natuurlijk dat de 3 punten mee gaan naar Tiel en dat onze selectie de smaak van winnen na de wedstrijd van afgelopen week weer te pakken heeft. Als we kijken naar de wedstrijdhistorie zou dat zo maar kunnen, de bezoekende partij lijkt immers altijd te winnen 🙂

Geldende corona-protocollen

Op sportpark De Zwaaier gelden de corona-maatregelen zoals zijn afgekondigd om 25 september. Je vindt de maatregelen hier: coronaprotocollen Kozakken Boys.

Kaartverkoop Kozakken Boys – TEC | Jack’s League

Kaarten voor de wedstrijd Kozakken Boys – TEC zijn te koop aan de kassa.

Staanplaatsen
Volwassenen: € 10
65+/jeugd: €7
Kinderen t/m 12 jaar: Gratis toegang

Voor de tribune geldt een toeslag van €3,50

Route & adres Kozakken Boys

Sportpark de Zwaaier
Nieuwe Kozakken Stoep 1
4251 PN Werkendamtel.nr. 0183-702314

Route Google Maps