🧡 | Koninklijke HFC – TEC

Speelronde 28 | Koninklijke HFC – TEC | Jack’s League

Na de winst thuis op Spakenburg van vorige week trof TEC in Haarlem afgelopen zaterdag de nummer 2 van de competitie: de Koninklijke HFC. Eerder in de competitie was TEC thuis al te sterk voor Kon. HFC, en ook afgelopen zaterdag wist de Koninklijke HFC niet te winnen tegen een goed spelend TEC.

De eerste helft had TEC het moeilijk in Haarlem, maar door goed samenwerken aan Tielse kant kon HFC vrij weinig met het balbezit doen. Na de rust werd TEC sterker en dat leverde kansen op voor zowel Ebobo als Sterling, maar de keeper van HFC deed waar hij voor opgesteld stond en hield het doel schoon. Dat deed aan onze kant Swaneveld ook, die weer sterk stond te keepen. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijk, alhoewel TEC meer verdiend had.

Door het gelijke spel tegen HFC staat TEC nu met 35 punten op een 14e plek en heeft het 9 punten voorsprong op Kozakken Boys. Om echt zeker te zijn van een verblijf in de Tweede Divisie heeft TEC zo’n 40 punten. Dat betekent dat TEC nog 5 punten moet halen in de komende 6 wedstrijden met tegenstanders als HHC (7-5-2022), Katwijk (14-5-2022), Jong Volendam (21-5-2022), Noordwijk (26-5-2022), AFC (28-5-2022) en GVVV (04-06-2022). (De Gelderlander: TEC-trainer Hans van de Haar: ‘Volgend jaar ook tweede divisie? Dan hebben we 40 punten nodig’)

Opstellingen Koninklijke HFC – TEC

Opstelling Koninklijke HFC: Mitchel Michaelis, Oscar Wilffert (77. Roy Castien), Gerry Vlak, Sietse Brandsma, Koen Tros, André Morgan, Wessel Boer, Mehmet Yuksel, Jim Hulleman, Daniël Camaro Bos (67. Vincent Volkert), Desevio Payne.

Trainer: Gert Jan Tamarus

Opstelling TEC: Mathijs Swaneveld, Basil Camara, Guido van Rijn, Gino Bosz, Junior Ebobo (77. Gijs Hovius), Mohammed El Makrini (91. Tom van der Neut), Kevin Sterling, Abdelmajid Bouali (58. Daan Blij), Yaël Eisden (77. Rodney Klooster), Vinnie Vermeer, Barry Beijer

Trainers: Hans van de Haar & Scott Calderwood

Gele kaarten: 70. Daan Blij (TEC), 79. Kevin Sterling (TEC), 82. Tim Hulleman (HFC), 89. André Morgen (HFC)


Foto’s Koninklijke HFC – TEC


📸 Foto’s door Kian Vissers & Jasper Meekel

Meer foto’s vind je op onze Facebookpagina.

  • Koninklijke HFC – TEC
  • Koninklijke HFC – TEC
  • Koninklijke HFC – TEC

Samenvatting Koninklijke HFC – TEC


TEC – HHC

Komende zaterdag staat thuis de wedstrijd tegen HHC uit Hardenberg op het programma. De wedstrijd begint om 15.30 uur. Het sportpark is geopend vanaf 14.00 uur en de kassa is open.

Huis Verkopen