Job Schuurman nieuwe versterking TEC-selectie 2024/2025

Job Schuurman nieuwe versterking TEC-selectie 2024/2025

Job Schuurman Nieuwe aanwinst

Job Schuurman komt in het nieuwe seizoen de selectie van TEC versterken. De 24-jarige keeper komt over van UDI’19.

Job Schuurman kijkt uit naar de samenwerking met TEC: “Na een goed jaar wilde ik graag een stap hogerop maken, en die gelegenheid heb ik bij TEC. Een mooie bijkomstigheid is natuurlijk dat ik al wat jongens ken die bij TEC spelen zoals een Guido van Rijn en Bo van Essen. En daar heb ik goede verhalen van gehoord over de club. Bo wist dat ik graag een volgende stap wilde maken en zo ben ik dan ook via Bo in contact gekomen met TEC.

Voor het volgende seizoen verwacht ik dat ik de lijn, die ik dit jaar heb ingezet, verder kan doorzetten. Met het team is natuurlijk de doelstelling om hopelijk dit jaar al te promoveren en vervolgens te handhaven in de 2de divisie, maar mocht dit niet zo zijn is het natuurlijk volgend jaar de doelstelling om te promoveren in de 3de divisie.”

Job Schuurman

De talentvolle doelman uit Bemmel doorliep de jeugdopleiding van sportclub Bemmel en Vitesse om vervolgens via NEC, Go Ahead Eagles en TOP Oss bij Vierde divisieclub UDI’19 te belanden. Daar sleepte Schuurman samen met zijn team vorig week voor het eerst in de clubhistorie de districtsbeker binnen. Vanaf deze zomer speelt Schuurman in het oranje-wit van TEC onder leiding van Eric Speelziek.

Huis Verkopen