TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Handig om te weten HHC – TEC [bezoekersinformatie]

HHC - TEC [bezoekersinformatie]

Speelronde 3: HHC – TEC

Dit weekend staat voor TEC de tweede uitwedstrijd van de competitie voor de deur. TEC speelt dit weekend namelijk uit tegen HHC Hardenberg. Publiek is welkom bij deze wedstrijd, maar een coronatoegangsbewijs is verplicht om de wedstrijd daadwerkelijk bij te kunnen wonen. Wat moet je verder weten om deze wedstrijd te kunnen bezoeken. We zetten de bezoekersinformatie voor de wedstrijd HHC – TEC op een rijtje.

Registratie aan de poort

Om de wedstrijd te bezoeken is vooraf geen registratie nodig. Registratie gebeurt aan de poort en je kunt dus ook gewoon aan de kassa je kaartje kopen.

Het sportpark gaat vanaf 14.30 uur open voor de wedstrijd. Het clubhuis is voor supporters, maar er zijn verschillende verkooppunten om iets te drinken of te eten. Ook zijn er verschillende toiletten.

Wat heb je verder nodig om toegang te krijgen tot de wedstrijd?

Je krijgt toegang als je in bezit bent van:

  1. een kaartje voor de wedstrijd HHC – TEC.
  2. een geldig coronatoegangsbewijs (vanaf 13 jaar en ouder). Met andere woorden als je geldig vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs (via testenvoortoegang.nl, een zelftest is niet geldig!) hebt. Klik hier om te lezen hoe je zo’n QR-code (hij moet geldig zijn in Nederland) kunt krijgen.
  3. Een geldig legitimatiebewijs.

Verder is het belangrijk om te weten dat de regels die HHC stelt voor deze wedstrijd, zo zijn omdat dit de vereisten zijn voor de vergunning van de gemeente. Dat is bij TEC net zo (evenals bij alle andere clubs in de competitie).

Adres en routebeschrijving

Clubhuis de Trefhoek
De Boshoek 5
7771 RH Hardenberg
Tel: 0523-261332

HHC Hardenberg speelt de thuiswedstrijden op sportpark de Boshoek, gelegen ten westen van Hardenberg, aan de N34. Klik hier voor een routebeschrijving van plaats van vertrek naar sportpark de Boshoek.

We kijken uit naar een mooie wedstrijd in Hardenberg en wensen jullie veel plezier!