TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

🧡 | HHC – TEC [fotoalbum]

Afgelopen zaterdag trof TEC in de derde speelronde op sportpark De Boshoek in Hardenberg HHC Hardenberg. Het HHC van voormalig TEC-er Joël Beukhof, die ook in de basis tegen TEC startte.

TEC schiet wederom als een raket uit de startblokken en komt in de 2e minuut van de wedstrijd al op een voorsprong door Junior Ebobo.

Het spel gaat de eerste helft op en neer, maar het lukt TEC niet om de voorsprong verder uit te bouwen. Ook moet Rodney Klooster het veld verlaten wegens een blessure.

Na de rust is HHC Hardenberg sterk en voorkomt keeper Kees Heemskerk meerdere malen de gelijkmaker van de thuisploeg. In de extra tijd geeft de scheidsrechter (makkelijk) een penalty aan HHC en eindigt de wedstrijd in een gelijkspel. Met 7 punten uit 3 speelrondes begint TEC hoe dan ook ijzersterk aan de competitie. Op naar de wedstrijd uit speelronde 4: TEC – Excelsior Maassluis.

Opstelling TEC

TEC: Kees Heemskerk (K), Rodney Klooster, Tom van der Neut, Guido van Rijn, Jean Ruben Desrosiers, Gino Bosz, Mike Vreekamp, Anass Aamri, Junior Ebobo, Dilivio Hoffman, Kevin Sterling.

Wisselspelers: Mathijs Swaneveld, Barry Beijer, Bo van Essen, Thomas Prinsen, Max Boonstoppel, Kübilay Köylü, Denis Mahmudov

Wedstrijdfoto’s HHC Hardenberg – TEC

Meer foto’s van de wedstrijd HHC Hardenberg – TEC vind je op onze Facebookpagina.

Met dank aan Rob Pannekoek voor de foto’s!

4e speelronde Jack’s League

Volgende week zaterdag staat om 15.30 uur in de vierde speelronde van Jack’s League op sportpark De Lok de wedstrijd TEC – Excelsior Maassluis op het programma.

De wedstrijd is voor TEC Clubcard-houders (leden, donateurs, seizoenkaarthouders én sponsors) op vertoon van hun Clubcard gratis toegankelijk. Ook heb je een geldig coronatoegangsbewijs én geldig legitimatiebewijs nodig.

Heb je geen TEC Clubcard, dan kun je online een kaartje kopen. De online kaartverkoop begint maandag 6 september om 12.00 uur (link volgt).

Uitsupporters welkom

Ook de supporters van Excelsior Maassluis zijn welkom. Om toegang tot de wedstrijd te krijgen heb je een online ticket nodig, een geldig coronatoegangsbewijs én een geldige legitimatie.

Het is voor uitsupporters niet mogelijk om een kaartje aan de kassa te kopen. De online kaartverkoop begint maandag 6 september om 12.00 uur (link volgt).