TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Handig om te weten voor de wedstrijd TEC – Excelsior Maassluis

TEC – Excelsior Maassluis

Speelronde 4: TEC – Excelsior Maassluis

Met 7 punten uit drie wedstrijden is TEC de competitie begonnen. Kan TEC deze lijn ook vasthouden wanneer Excelsior Maassluis zaterdag in speelronde 4 op sportpark De Lok in Tiel op bezoek komt?

Bij de wedstrijd van aanstaande zaterdag is publiek van harte welkom. Het is belangrijk om te weten dat de regels met betrekking tot de toegang en de hoeveelheid bezoekers zo zijn omdat dit de vereisten zijn voor de vergunning van de gemeente. Om er een mooie middag van te maken, gelden de onderstaande maatregelen.

Gratis toegang voor TEC-Clubcardhouders

Ben je lid van TEC, sponsor van TEC óf donateur van TEC, dan ben je in het bezit van een TEC Club Card. Met TEC Club Card 2021/2022 heb je op vertoon van je kaart gratis toegang tot de competitiewedstrijden van TEC.

Voor de wedstrijd TEC – Excelsior Maassluit is TEC Club Card-houders NIET nodig om te registreren. Op vertoon van een geldige TEC Club Card én legitimatie heb je toegang tot de wedstrijd. Daarnaast vragen we ook om een geldig test-, vaccinatie of herstelbewijs.

Zorg aanstaande zaterdag dat je bij de ingang je geldige TEC Club Card, je legitimatie en geldig test-, vaccinatie of herstelbewijs en legitimatiebewijs bij de hand hebt!

Geen TEC-Card, geldig test-, vaccinatie of herstelbewijs en geen geldige legitimatie = geen toegang!

Losse kaartverkoop TEC – Excelsior Maassluis

Vanaf maandag 6 september 12.00 uur start de losse verkoop van kaarten voor de wedstrijd TEC – Excelsior Maassluis. De kaarten zijn via Eventbrite te verkrijgen: https://www.eventbrite.nl/e/169759789099

Uitsupporters kunnen alleen online een ticket kopen en hebben alleen toegang met een ticket (besteld via Eventbrite).

Geldig test-, vaccinatie of herstelbewijs en legitimatiebewijs nodig voor toegang tot wedstrijd

Om toegang te krijgen tot de wedstrijd te krijgen, heb je naast een geldig ticket ook een geldig test-, vaccinatie of herstelbewijs en legitimatiebewijs nodig.

Geen ticket, geldig test-, vaccinatie of herstelbewijs en geldig legitimatiebewijs = geen toegang

Zorg dat je aanstaande zaterdag bij de ingang je ticket, je geldig test-, vaccinatie of herstelbewijs en je legitimatiebewijs bij de hand hebt.

Aanstaande donderdagavond losse kaartverkoop in de kantine

Koop je liever geen kaart online, dan kun je aanstaande donderdagavond terecht in de kantine. Tussen 19.00 en 20.00 uur is het dan mogelijk om een losse kaart te kopen.

Tarieven seizoen 2021/2022

Voor het seizoen 2021/2022 hanteren we voor de competitiewedstrijden in Jack’s League de volgende tarieven (tarieven zijn inclusief € 1,41 servicekosten Eventbrite en € 0,30 belasting op servicekosten).

Entreeprijzen TEC – Excelsior Maassluis

Hoe kom ik aan een coronatoegangsbewijs?

  • Coronatoegangsbewijs TEC – Excelsior Maassluis
  • Coronatoegangsbewijs TEC – Excelsior Maassluis
  • Coronatoegangsbewijs TEC – Excelsior Maassluis