TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Handig om te weten als je de wedstrijd TEC – HHC wilt bezoeken

Speeldag 29 TEC – HHC Jack’s League

Zaterdag speelt TEC weer een thuiswedstrijd met dit keer HHC uit Hardenberg als tegenstander. Op Sportpark De Lok begint de wedstrijd zaterdag om 15.30 uur.

HHC

Met nog 5 wedstrijden voor de boeg heeft HHC zich verzekerd van een podiumplaats. Met 49 punten bevindt de club uit Hardenberg zich op een mooie 3e plek, met 4 punten achterstand op de nummer 2 HFC. Na een ongeslagen reeks van 5 gewonnen wedstrijden, verloor HHC vorige week thuis tegen IJsselmeervogels. Een belangrijke winst voor IJsselmeervogels, want het speelde zich daarmee veilig voor degradatie.

TEC

Met een zeer sterke april maand achter de rug, heeft TEC lijfsbehoud in de Tweede Divisie zo goed als zeker gesteld. Zoals van de week al in de Gelderlander te lezen viel, is TEC met 40 punten echt uit de gevarenzone, dus zijn er nog 6 wedstrijden om 5 punten te behalen. Waarvan morgen de eerste. De uitwedstrijd in Hardenberg eindigde in een 1-1 gelijk. Hopelijk kunnen we morgen op minimaal hetzelfde resultaat rekenen. Aan de selectie zal het niet liggen; die is volledig fit. Vorige week speelden Rodney Klooster en Daan Blij weer meer. Morgen zijn zowel Bo van Essen, Mike Vreekamp als Anass Aamri er ook weer bij. Alleen Kevin Sterling ontbreekt morgen. Hij is geschorst, nadat hij afgelopen zaterdag bij HFC zijn 5e gele kaart cadeau kreeg van de scheidsrechter.

Kaartverkoop TEC – HHC Hardenberg

Kaarten zijn aanstaande zaterdag te koop aan de kassa. Ook de supporters van HHC Hardenberg kunnen aanstaande zaterdag en kaartje aan de kassa kopen. De kassa is vanaf 14.00 uur geopend en je krijgt alleen toegang met een geldig toegangsbewijs. Zorg ook dat je een legitimatiebewijs bij je hebt, want daar kan om gevraagd worden.

Een ticket voor de wedstrijd TEC – HHC Hardenberg kost € 10,00 voor volwassen (18+) en € 5,00 voor jeugd tot en met 18 jaar en voor 65-plussers. Jeugd tot en met 12 jaar heeft gratis toegang

Een geldig toegangsbewijs is een kaartje dat gekocht is aan de kassa, maar ook de TEC Club Card (seizoenkaart, sponsorkaart, donateurspas of ledenpas van TEC) geeft toegang tot ons sportpark.

Parkeren bij TEC

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein bij de ingang en de kassa van het sportpark aan de Predikbroedersweg [route via Google Maps]. Daarnaast is het ook mogelijk om te parkeren bij het waterschap tegenover het parkeerterrein van Van der Valk [route via Google Maps]. Op beide parkeerterreinen is het gratis parkeren.

Graag willen we vragen om niet te parkeren in de omliggende wijk om zo overlast voor buurtbewoners te beperken.

Neem je legitimatie mee

Om toegang te krijgen tot ons sportpark kan om een legitimatie gevraagd worden, zorg dus dat je een geldige legitimatie bij je hebt.

Pers & Analisten

Pers & analisten kunnen zich aanmelden via redactie@svtec.nl om een perstoegang voor deze wedstrijd te bemachtigen. Bij de ingang kan gevraagd worden om je perskaart.

Wedstrijdleiding TEC – HHC Hardenberg Jack’s League

Aanstaande zaterdag zal de leiding van de wedstrijd in handen zijn van:

  • D. van Berk (scheidsrechter)
  • M. Janssen (assistent-scheidsrechter)
  • N. Smit (assistent-scheidsrechter)
  • R. Janssen (vierde official)