🧡 | Fotoalbum TEC – HHC Hardenberg

Fotoalbum TEC – HHC Hardenberg | Sportpark De Lok Tiel | Zaterdag 24 september 2022

Fotoalbum TEC – HHC Hardenberg
Marciano Mengerink
Fotoalbum TEC – HHC Hardenberg: Ricardo Pereira
Mathijs Swaneveld
Fotoalbum TEC – HHC Hardenberg: Mohammed El Makrini
Fotoalbum TEC – HHC Hardenberg
Marciano Mengerink

 📸 ProShots / Erich Snijder


Met de winst in de bekerwedstrijd tegen UNA nog in de benen, kreeg TEC op regenachtig Sportpark De Lok HHC uit Hardenberg op bezoek. HHC, de nummer twee van de competitie, won de wedstrijd met 0-2. Rob van der Ley maakte vanuit een penalty – de vingertoppen van Swaneveld konden de bal jammer genoeg niet keren – het eerste doelpunt voor HHC Hardenberg. Mike Veenstra schoot in de 92e minuut het tweede doelpunt voor HHC Hardenberg tussen de palen. HHC Hardenberg mocht zich door de winst op TEC na de wedstrijd koploper noemen.

Het was een zware wedstrijd, waarbij de regen in de tweede helft met bakken uit de lucht kwam vallen. HHC had het betere spelen en de kansen, de grootste kans van TEC was voor Bo van Essen. Een kwartier voor het eind van de wedstrijd had Bo van Essen de mogelijkheid om de 1-1 te maken. Hij stormde op het doel af en knalde bijna de voorzet binnen.

Opstelling

Opstelling TEC: 4. Basil Camara, 5. Guido van Rijn, 8. Vinnie Vermeer, 11. Donario Kortstam, 15. Ramon Leeuwin, 16. Mohammed El Makrini, 18. Ricardo Pereira, 20. Mathijs Swaneveld (K), 21. Danny van Haaren, 23. Adham El Idrissi, 29. Marciano Mengerink

Wissels: 1. Nick van den Dam, 6. Daan Blij, 7. Bo van Essen, 9. Kevin van Kippersluis, 10. Anass Aamri, 17. Jaheem Uiterloo, 24. Sergio Kaleka

Samenvatting TEC – HHC Hardenberg

Wedstrijdleiding TEC – HHC Hardenberg

De zevende wedstrijd van het nieuwe seizoen stond onder leiding van scheidsrechter Michael Eijgelsheim. Lars Faber en Mark Pelgröm assisteerden aan de zijlijn. En Thierry Schelsema stond opgesteld als vierde official.

Op naar Katwijk

Aanstaande zaterdag staat voor TEC de wedstrijd tegen Katwijk op het programma. In drie weken tijd treft TEC de top van Jack’s League. De wedstrijd in Katwijk begint aanstaande zaterdag om 15.30 uur.

Huis Verkopen