TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

🧡 | Kozakken Boys – TEC [fotoalbum]

Speelronde 10 | Jack’s League | Kozakken Boys – TEC

Op een grijs herfstachtig sportpark in Werkendam speelde TEC afgelopen zaterdag in de 10e speelronde van Jack’s League tegen Kozakken Boys.

Door het seponeren van de rode kaart die Guido van Rijn op liep in de wedstrijd tegen De Treffers, kon Hans van de Haar voor de wedstrijd tegen Kozakken Boys rekenen op van Rijn. De rode kaart is na beroep van Van Rijn teruggedraaid tot een gele kaart.

Wedstrijd in vogelvlucht

TEC begint sterk aan de wedstrijd en dat resulteert in 2 doelpunten binnen 14 minuten. In de 8e minuut werkt Rodney Klooster een klutsbal uit een corner van Gino Bosz over de doellijn. En in de 13 minuut straft TEC balverlies van Kozakken Boys genadeloos af. Anass Aamri verovert de bal van Kozakken Boys, speelt de naar Bo van Essen die richting het doel van Kozakken Boys springt. Van Essen geeft de bal af aan Dilivio Hoffman die het prachtig afmaakt en TEC op 0-2 voorsprong zet.

 Kozakken Boys – TEC
De 0-1 van Rodney Klooster
 Kozakken Boys – TEC
De 0-2 van Dilivio Hoffman

Niet veel later is er een grote kans voor TEC op 0-3, maar de doelman van Kozakken Boys voorkomt met een uitstekende redding dat Bo van Essen scoort voor TEC.

De tweede helft begint Kozakken Boys sterk en dat leidt in de 65e minuut tot een tegentreffer van Kozakken Boys. Stephen Warmolts werkt een corner knap binnen (achter het standbeen langs) en het staat 1-2.

Daarna is het TEC weer die de grootste kansen krijgt, maar TEC gooit de wedstrijd niet op slot, waardoor het tot het eind (met 6 minuten extra tijd) blijft. Het slotoffensief is voor Kozakken Boys, maar ondanks dat alle spelers van Kozakken Boys (inclusief keeper) voor het doel van Kees Heemskerk te vinden zijn, krijgt Kozakken Boys de bal er niet in door uitstekend werk van Heemskerk. TEC neemt de 3 punten dan ook mee terug naar Tiel.

Hands?

Wedstrijdkarakteristieken

Ruststand: 0-2
Eindstand: 1-2
Scoreverloop: ’8 Klooster, ’14 Hoffman, ’65 Warmolts
Scheidsrechter: S.P.M. Teuben
Assistent-scheidsrechters: C.A.M. Maas en M. Winckens
Vierde official: T.J. Visser
Geel: Gino Bosz (TEC), Mark Veenhoven (Kozakken Boys).

Opstellingen

Opstelling TEC: Kees Heemskerk (K), Rodney Klooster (’54 Jean Ruben Desrosiers), Tom van der Neut, Basil Camara (C), Guido van Rijn, Gino Bosz, Bo van Essen (’60 Junior Ebobo) , Rick Mulder, Dilivio Hoffman (’75 Mike Vreekamp), Anass Aamri (’75 Barry Beijer), Kübilay Köylü (’60 Kevin Sterling)

OVerige wisselspelers: Mathijs Swaneveld (K), Max Boonstoppel

Opstelling Kozakken Boys: Ricardo Kieboom (K), Frenk Keukens, Stephen Warmolts, Kaj Ramsteijn, Leon Bot, Ayrton Statie, Gwaeron Stout, Nizar Mekkaoui, Lars Hutten, Thomas Marijnissen, Rochdi Achenteh

Wisselspelers: Yasin Ouja (’89), Tarik Fagrach (’46), Yordi Teijsse (’74), Sven van Ingen, Elvio van Overbeek (’46), Mark Veenhoven (’57), Angelo Mathilda

📺 Klik hier voor de samenvatting en hier voor het interview met Hans van de Haar.
📸 Meer foto’s vind je op onze Facebookpagina 

Met dank aan Marcel van Essen voor de foto’s!

  •  Kozakken Boys – TEC
  •  Kozakken Boys – TEC