TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

🧡| Dongen – TEC in het nieuws

DONGEN - TEC

Na een mooie overwinning van TEC zondag in Dongen, is er zo na het weekend volop mooi nieuws over TEC te lezen. En dat niet alleen. Ook is Matthieu van den Assem uitgeroepen tot Voetballer van de Week. Gefeliciteerd Matthieu!

Dongen – TEC

Op eigen veld beleefde Dongen een zware middag tegen koploper TEC. De Kanaries knokten als vanouds voor elke meter, maar moesten het afleggen tegen een goed en makkelijk voetballende tegenstander. Het werd 1-5.

Lees het hele artikel op BN de Stem

Dongen – TEC

DONGEN – Ging TEC vorige week op eigen veld nog met 6-1 onderuit tegen OSS’20, tegen Dongen was alles anders. Trainer Frits van den Berk wilde revanche, en kreeg dat. Bij de nummer zeven van de ranglijst won TEC ruim: 1-5

Lees het hele artikel op de website van De Gelderlander

Dongen – TEC

TEC ging in de voorgaande speelronde hard onderuit tegen OSS’20 (1-6), maar zondag in en tegen Dongen toonde ploeg weer dat het de favoriet is voor de titel in de Derde Divisie. De formatie van trainer/coach Frits van den Berk boekte een ruime zege op vv Dongen (1-5). Concurrent UNA was op het eigen sportcomplex te sterk voor USV Hercules (4-2).

Lees verder op de website van Voetbal247.nl

Dongen - TEC - voebal247.nl

Dongen kwam zwak voor de dag tegen koploper TEC. En dat terwijl trainer Ruud Kaiser zijn ploeg naar eigen zeggen zo doordrongen had van het strijdplan.

Lees verder op de website van Voetbal247.nl

Dongen - TEC - Matthieu speler van de week

TEC revancheerde zich tegen Dongen voor de uitglijder tegen OSS’20. Matthieu van den Assem nam twee goals voor zijn rekening en speelde een sterke wedstrijd.

Lees verder op de website van Voetbal247.nl