🧡 | Denzel Budde nieuwe aanwinst TEC

Denzel Budde | Selectie TEC

Na PEC en NEC nu TEC: Denzel Budde nieuwe aanwinst TEC

Denzel Budde komt TEC per direct versterken. Deze jonge verdediger werd 22 jaar geleden geboren in Lelystad. Denzel speelde van zijn 9e tot 19e bij de jeugd van PEC Zwolle, waarna hij via asv Dronten in 2017 bij het beloftenelftal van KV Kortrijk speelde. Een paar dagen na zijn debuut bij KV Kortrijk in de uitwedstrijd tegen KV Mechelen, brak Denzel zijn kuitbeen en kwam hij niet meer in actie voor KV Kortrijk.

Tijdens de winterstop van het seizen 2018/2019 vertrekt hij naar Jong NEC, waar hij het seizoen afmaakt. Een proefperiode bij Telstar levert Denzel geen contract op. Vervolgens traint Denzel verschillende keren mee bij TEC, waar hij nu tot de selectie toetreedt.

Wij wensen Denzel veel voetbalplezier en succes in het oranje van TEC!

TEC – Jong Sparta Rotterdam

Na een weekje rust in de competitie en een oefenwedstrijd tegen WNC, die dik gewonnen werd, staat de selectie van TEC morgen de wedstrijd tegen Jong Sparta Rotterdam te wachten. Natuurlijk zijn we benieuwd of Denzel Budde morgen zijn eerste officiële speelminuten voor TEC gaat maken.

Op welk speelveld Denzel zijn eventuele debuut gaat maken, is nog de vraag en is afhankelijk van het weer en de gesteldheid van het hoofdveld. We gaan het zondag zien op De Lok. Tot dan?

Foto: Proshots

Huis Verkopen