TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

🧡 | AFC – TEC [fotoalbum]

AFC - TEC

Speelronde 5 | Jack’s League: AFC – TEC

Afgelopen zondag trof TEC in de vijfde speelronde van Jack’s League op sportpark Goed Genoeg in Amsterdam AFC. AFC komt in de 11 minuut op voorsprong door een doelpunt van Splinter de Mooij, maar komt in 24e minuut op gelijke hoogte. Dilivio Hoffman wordt in het 16-metergebied omver gelopen en krijgt een penalty. Gino Bosz schiet de penalty goed in: 1-1.

Voor rust krijgt TEC nog een aantal grote kansen, maar de bal gaat er niet in. Ruststand: 1-1.

Na een kwartier in de tweede helft komt AFC wederom op voorsprong door een doelpunt van Raily Ignacio. TEC moet wederom in de achtervolging, maar het lukt niet meer om te scoren en voorkomt TEC-keeper Swaneveld met een aantal fabelachtige reddingen dat de voorsprong van AFC groter wordt. Het blijft bij 2-1 en daarmee lijdt TEC de eerste nederlaag van het seizoen.

Maar weinig tijd om stil te staan bij de nederlaag van gisteren tegen AFC, want woensdag wacht een cruciaal duel in de tweede kwalificatieronde in het KNVB Bekertoernooi tegen vv Gemert. Belangrijke informatie voor deze bekerwedstrijd vind je hier: Bekerwedstrijd Gemert – TEC.

Wedstrijdkarakteristieken

Ruststand: 1-1
Eindstand: 2-1
Scoreverloop: 11. de Mooij, 24. Bosz (p), 60. Ignacio
Scheidsrechter: N. Tunissen
Geel: Hoek (AFC), Camara (TEC), Hoffman (TEC), Teijsse (AFC), Mahmudov (TEC)

Opstellingen

Opstelling TEC
Swaneveld, Van der Neut, Camara, Van Rijn, Bosz (76. Mulder), Vreekamp, Ebobo (69. van Essen), Hoffman, Sterling, Aamri (69. Mahmudov), Desrosiers

Overige wissels: Prinsen, Beijer, Boonstoppel en Zondag (keeper)

Opstelling AFC
Zonneveld, Kwee (42. Claver), Maatsen, Linthorst, van Weerdenburg, Hoek, Teijsse, Verhaar (91. Jesse), de Mooij, Siali (83. Owobowale), Ignacio

Overige wissels: Grootfaam, Markiet, Ascencion, van Zetten

📺 Klik hier voor de samenvatting.
📸 Meer foto’s vind je op onze Facebookpagina

  • AFC - TEC
  • AFC - TEC
  • AFC - TEC
  • AFC - TEC
  • AFC - TEC
  • AFC - TEC