🧡 | TEC – Spakenburg [voorbeschouwing]

TEC- Spakenburg | 14e speelronde Jack’s League

Na het verlies vorige week in Lisse, krijgt TEC dit weekend Spakenburg op bezoek. De wedstrijd begint om 15.30 uur op Sportpark De Lok.

Nieuwe trainer voor Spakenburg

De ploeg uit Spakenburg heeft een tumultueuze week achter de rug. Zo legde trainer Patrick Loenen afgelopen maandag per direct en in overleg met de technische commissie zijn functie als trainer neer, en werd later in de week bekend dat Chris de Graaf de nieuwe trainer is van de Spakenburgse club.

De Graaf was vorig seizoen interim-trainer van de blauwen na het vertrek van Eric Meijers (!). Samen met Jochem Twisker maakte hij het seizoen toen af. Spakenburg eindigde vorig seizoen onder zijn leiding op een negende plaats in Jack’s League.

We vinden Spakenburg terug op een tiende plek in Jack’s League. In de afgelopen vijf wedstrijden won Spakenburg één keer, speelde het twee keer gelijk en verloor het twee wedstrijden. In Oostzaan werd van OFC gewonnen, tegen De Treffers en tegen IJsselmeervogels in de derby werden de punten verdeeld. Thuis waren zowel Excelsior Maassluis als AFC te sterk voor Spakenburg.

Tussen deze wedstrijden door werd ook nog een bekerduel gewonnen, waardoor Spakenburg door is naar de volgende ronde. Tegenstander in het duel was TEC, die in Spakenburg op die avond slecht te scoren kwam en de wedstrijd met 10 man eindigden door een onterechte rode kaart (die later ook is ingetrokken).

Overigens betekent de wedstrijd tegen Spakenburg ook een weerzien met Wimilio Vink, die jarenlang – 120(!) wedstrijden – deel uitmaakte van de selectie van TEC.

Uitblinkers

Afgelopen zomer trok Spakenburg een flink aantal nieuwe spelers aan. Elf om precies te zien. Toch is het ook dit seizoen wederom Floris van der Linden, die binnen deze ploeg opvalt. Letterlijk (lengte) en figuurlijk (topscorer met 6 doelpunten). Oppassen dus voor Van der Linden. Ook Luuk Admiraal weet wat scoren is. Dit seizoen maakte de linksbuiten er al vier. Ook Koos Werkman is een speler om in de gaten te houden. In het bekerduel tegen TEC scoorde hij het enige doelpunt van Spakenburg.

3 punten echt heel hard nodig

We schrijven het al weken: TEC heeft de 3 punten echt hard nodig, zeker nu dit weekend al de 14e speelronde op het programma staat. Mede daarom is er versterking gekomen in de technische staf van TEC. Hans van de Haar kan de rest van het seizoen rekenen op Eric Meijers. De samenwerking tussen deze trainers moet het tij laten keren. En dat is niet onmogelijk. Resultaten uit het verleden hebben dat al laten zien. Dus laten we daar morgen dan gelijk maar mee beginnen. Winst op Spakenburg zal zorgen voor de nodige feestvreugde langs de lijn, op het veld, in de kleedkamer, in de businessclub en in de kantine. Maar laten we nog niet vooroplopen in de polonaise; de wedstrijd moet eerst nog gewonnen worden. Succes!

Wedstrijdleiding TEC – Spakenburg

De veertiende wedstrijd van dit seizoen staat onder leiding van dhr. Martens. De heren Ozinga en Verboven assisteren aan de zijlijn. En dhr. Welings staat opgesteld als vierde official.

Kaartverkoop TEC – Spakenburg

Kaarten zijn morgen vanaf 14.00 uur te koop aan de kassa van TEC.

Parkeren

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein bij de ingang bij de kassa van het sportpark aan de Predikbroedersweg [route via Google Maps]. Daarnaast is het ook mogelijk om te parkeren bij het waterschap tegenover het parkeerterrein van Van der Valk [route via Google Maps]. Op beide parkeerterreinen is het gratis parkeren.

Graag willen we vragen om niet te parkeren in de omliggende wijk om zo overlast voor buurtbewoners te beperken.

Overige wedstrijden Jack’s League

  • OFC – Quick Boys
  • HHC Hardenberg – Kozakken Boys
  • Excelsior Maassluis – Koninklijke HFC
  • IJsselmeervogels – Jong FC Volendam
  • Rijnsburgse Boys – FC Lisse
  • AFC – Scheveningen
  • TEC – Spakenburg
  • Katwijk – Jong Sparta Rotterdam
  • De Treffers – Noordwijk

Huis Verkopen