🧡| TEC – UNA in het nieuws

TEC - UNA

De belangen waren groot afgelopen zondag. Zowel TEC als UNA moesten de wedstrijd winnen om zicht te houden op de Tweede Divisie. De wedstrijd kwam moeizaam om gang, maar TEC wist de wedstrijd met 2 – 1 te winnen.

🧡| TEC – UNA in het nieuws

DERDE DIVISIEDe 3-1 winst van vorige week op Quick’20 is voor UNA weer voor niets geweest. De topper bij TEC ging met 2-1 verloren waardoor de Zeelsternaren de Tielse formatie nu vlot weg ziet lopen. De achterstand op TEC is nu opgelopen tot vier punten. UNA speelde bovendien een duel meer.

Lees verder op de website van ED.nl

Tiel – Eerder dit seizoen verloor UNA de thuiswedstrijd van TEC met 3-0. Duidelijk mag zijn dat de Zeelstenaren nog een appeltje te schillen hadden met de Tielse Eendracht Combinatie. Na 90 minuten was de appel bij Flipje geschild, maar het bleek een zuur exemplaar te zijn. Voor rust was UNA de bovenliggende partij en na de pauze werd TEC iets brutaler.

Lees het hele artikel op de website van Omroep Veldhoven

TEC - UNA

TEC mag zich de winnaar van speelronde 22 noemen. De oranjehemden rekenden zelf af met titelconcurrent UNA en zag andere tegenstrever Jong FC Volendam verliezen van ADO ’20. JVC Cuijk boekte een belangrijke zege bij Goes.

Lees meer op de website van Voetbal247.nl

TEC - UNA

TIEL – TEC heeft het gat met UNA vergroot naar vier punten. In Tiel won de ploeg van trainer Frits van den Berk met 2-1 van de formatie uit Veldhoven. Omdat Jong FC Volendam verloor, is TEC weer koploper in de derde divisie zondag.

Lees verder op de website van De Gelderlander

TEC - UNA

Derde Divisie:  TEC – UNA  2-1.  52: 1-0 Wimilio Vink, 63: 2-0 Matthijs van Gessel, 80: 2-1 Sjors Paridaans. Belangrijke driepunter tegen directe concurrent. Door nederlaag van koploper Jong Volendam staat TEC nu weer bovenaan de ranglijst.

Overige voetbaluitslagen van Betuwse clubs vind je op de website van Stad Tiel