TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

🧡| TEC – OFC in het nieuws

TEC – OFC in het nieuws

Na de overtuigende winst van vorige week, lukte het TEC afgelopen niet om te winnen van OFC. Zo’n 8 minuten voor tijd tikte OFC de bal in het doel en eindigde de wedstrijd in 1-1. De wedstrijd haalde in ieder geval meerdere kranten.

TEC – OFC in het nieuws

TEC – OFC in het nieuws

TIEL – TEC heeft voor de tweede keer dit seizoen niet kunnen winnen van OFC. In Oostzaan werd het eerder dit seizoen al 3-1, nu bleef TEC steken op 1-1. Duur puntenverlies, want Jong Volendam won met 5-3 tegen Blauw Geel’38 en nam de koppositie in de derde divisie over.

Lees het gehele artikel op de website van De Gelderlander

TEC – OFC in het nieuws

In de Derde Divisie zondag heeft OFC tegen koploper TEC een zwaarbevochten punt in de wacht gesleept. Op bezoek in Tiel wisten de Oostzaners terug te komen van een achterstand: 1-1.

Lees meer op de website van Het Amsterdamsche voetbal

TEC – OFC in het nieuws

De titelstrijd in de Derde Divisie Zondag lijkt voorlopig nog wel even zinderend te blijven. Doordat TEC op het eigen sportpark De Lok niet wist te winnen van OFC, kon Jong FC Volendam profiteren door te winnen van Blauw Geel ’38.

Lees verder op de website van Voetbal247.nl

TEC – OFC in het nieuws

Opnieuw heeft OFC zich niet laten verschalken door scheidend koploper TEC. In Tiel pakte de ploeg van trainer Eric Heerings een zwaarbevochten punt: 1-1.

Lees het hele artikel op de website van Het Noord-Hollands Dagblad

TEC – OFC in het nieuws

De voetbaluitslagen van de Betuwse clubs vind je op website van StadTiel.