TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

🧡 | Oefenwedstrijd TEC – UNA [fotoalbum]

TEC - UNA

Afgelopen zaterdag speelde TEC een oefenwedstrijd tegen het UNA van Serhat Koç en Thomas Horsten. UNA komt in de 22e minuut op voorsprong door Serhat Koç die een penalty niet onbenut gaat. Met een 0-1 voorsprong voor UNA gaan beide partijen dan ook de rust in.

Na rust loopt UNA nog verder uit door een doelpunt van Koç in de 65e minuut. Maar TEC vecht zich terug met een doelpunt van Junior Ebobo in de 72e minuut en nog een goal van Ebobo in de 90e minuut. De wedstrijd eindigt dan ook in 2-2.

Opstelling TEC

1. Saverio Zondag, 3. Tom van der Neut, 4. Basil Camara, 5. Guido van Rijn, 7. Bo van Essen, 8. Mike Vreekamp, 9.Junior Ebobo, 10. Rick Mulder, 17. Kevin Sterling, 18. Denis Mahmudov

Wisselspelers
14. Max Boonstoppel, 15. Barry Beijer, 16. Thomas Prinsen, 19. Anass Aamri, 21. Orlando Fonseca, 22. Gijs Hovius, 23. Jean Ruben Desrosiers, 30. Lukas Grizell

Start competitie

De wedstrijd tegen UNA was voor TEC de laatste wedstrijd in de voorbereiding. Volgend weekend start de competitie in Jack’s League. TEC speelt dan op zaterdag 21 augustus om 15.00 uur tegen ASWH in Hendrik-Ido-Ambacht.

Wedstrijdfoto’s TEC – UNA

Mee foto’s van de wedstrijd TEC – UNA vind je op onze Facebookpagina