TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

🧡 | DOVO – TEC [fotoalbum]

DOVO - TEC Oefenwedstrijd 26.6.2021

DOVO – TEC | Oefenwedstrijd | zaterdag 26 juni 2021 | Eindstand: 3 – 3

Vandaag mocht de bal eindelijk weer rol in wedstrijdverband met publiek. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen, dat in augustus van start gaat, speelde TEC vandaag een oefenwedstrijd tegen DOVO in Veenendaal. Daar in Veenendaal trof TEC oud-TEC’ers Daan Disveld, Nick Hak en Bart Westerlaken.

TEC begon in het warme Veenendaal de eerste helft met Kees Heemskerk (k), Tom van der Neut, Basil Camera, Guido van Rijn, Rodney Klooster, Mike Vreekamp, Thomas Prinsen, Bo van Essen, Dilivio Hoffman, Junior Ebobo en Gino Bosz.

Na bijna 25 minuten spelen opent Nick Hak voor DOVO de score. Gino Bosz maakt op slag van rust de gelijkmaker vanuit een mooi genomen, harde vrije trap.

Tweede helft: ruimte voor de jeugd

Ook in de tweede helft is het DOVO die de score opent. In de 52e minuut schiet spits Guido van Dijk DOVO op voorsprong. Lang kan DOVO niet genieten van de voorsprong, want Divilio Hoffman maakt in de 53e minuut de gelijkmaker.

In de rust zijn Rick Mulder, Jean Ruben Desrosiers, Barry Beijer en Mathijs Swaneveld (k) al in het veld gekomen. Na de gelijkmaker krijgen de jonge talenten (O23) ook hun kans. In de 60e minuut komen Joel Videla, Bashir Donk, Orlando Fonseca, Ronan Plaisier, Gijs Hovius en Abdul Alsbaei in het veld. En ook Anass Aamri en Tufan Özbozkurt krijgen hun speelminuut.

Na 67 minuten spelen is het weer DOVO die op voorsprong komt door een goal van Jairo Schet, maar TEC rust niet en na een prachtig doelpunt van Bashir Donk eindigt de wedstrijd in gelijk spel DOVO en TEC trakteren de toeschouwers op een boeiende wedstrijd en 6 doelpunten.

Meer foto’s van deze wedstrijd vind je op onze Facebookpagina…