Wedstrijdverslag TEC Zaterdag 2 vs Wilhelmina’26

TEC Zaterdag 2 pakt ook thuis een punt.

Na een 1-1 gelijkspel uit bij Woudrichem, stond afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Wilhelmina’26 op het programma. Wilhelmina speelde in hun eerste wedstrijd met 1-1 gelijk tegen Asperen.

Het was mooi weer en na een gezamenlijke lunch, mogelijk gemaakt door onze eigen Dirkteur, waren we klaar om te beginnen. Wilhelmina had veelal de bal, maar wist eigenlijk vrij weinig te creëren.  We kwamen er zelf een aantal keer gevaarlijk uit op snelheid, maar ook dit leverde geen grote mogelijkheden op. De eerste mogelijkheid was een kopbal uit een corner die gepakt werd door de keeper van Wilhelmina. Halverwege de eerste helft waren er drie inworpen achter elkaar, waar we telkens een aantal meter terreinwinst pakten. De laatste inworp belandde bij Dirk op zijn scheenbeen en kwam voor de rechter van Mo terecht. Die aarzelde niet en krulde hem met zijn (door medespelers af en toe vervloekte) buitenkant over de keeper de kruising in, 1-0. Zowel TEC als Wilhelmina werd daarna nog steeds niet echt gevaarlijk. Een afstandsschot van Wilhelmina werd door Randy prima uit de hoek gepakt. Vlak voor rust kwam Randy in botsing met een speler van Wilhelmina en kreeg hierdoor (nog meer) last van zijn lies. Kort daarna kreeg Wilhelmina een vrije trap op 20 meter van het doel. Deze werd ingebracht en door iedereen gemist. Het enige wat de bal raakte was de binnenkant van de paal en uiteindelijk het net, 1-1. Randy kon daarna echt niet verder en moest gewisseld worden. JJ trok de keepershandschoenen aan en nam onder de lat plaats.

De tweede helft leek een beetje op de eerste helft. Er waren geen echte grote kansen. De scheidsrechter was in de tweede helft de enige die een hoger niveau haalde dan de eerste helft. Waar de jonge scheidsrechter in de eerste helft nog wat onzeker oogde, was dit in de tweede helft een stuk minder. Hij floot ook een redelijk tot goede wedstrijd.

In de tweede helft waren er geen grote kansen en was het redelijk afwachtend van beide kanten. De ballen die op goal kwamen werden prima gepakt door JJ. Hij keek een vrije trap nog even professioneel de lat op. We wisten op het eind de druk nog enigszins op te voeren, maar verder dan wat speldenprikjes kwamen we niet, met wederom een 1-1 uitslag als resultaat.

Volgende week spelen we wederom een thuiswedstrijd om 14.00. Ditmaal tegen Asperen 2.

Een tip van Koning TOTO: zet in op een 1-1 gelijkspel.

Daarnaast zijn we met het zaterdag 2 op zoek naar nieuwe ballen.

Ziet u het zitten om het zaterdag 2 geheel te voorzien van nieuwe ballen? Neem dan contact op met Maikel van Beem(06-87841858). Via de wedstrijdverslagen (op alle sociale media van TEC te vinden) zal uw (bedrijfs)naam (+ logo van uw bedrijf etc.) te zien zijn!

Draagt u het zaterdag 2 een warm hart toe, maar niet de mogelijkheid/behoefte om meerdere ballen te sponsoren? Dan is er de mogelijkheid om bij een thuiswedstrijd de wedstrijdbal te sponsoren. Uw (bedrijfs)naam (+ logo van uw bedrijf etc.) komt dan in het wedstrijdverslag dat terug te vinden is op alle sociale media van TEC en het elftal heeft daarna een extra bal om mee te trainen. Ook voor deze mogelijkheid kunt u contact opnemen met Maikel van Beem (06-87841858).