Oefenwedstrijd CSV Apeldoorn – TEC U23 [wedstrijdverslag]

Oefenwedstrijd CSV Apeldoorn - TEC U23

Oefenwedstrijd Csv Apeldoorn – TEC U23

Dinsdagavond (17 augustus) speelde TEC U23 een oefenwedstrijd bij CSV Apeldoorn uitkomende in de 3e divisie. Voor deze gelegenheid had Europlus, sponsor van TEC, een bus ter beschikking gesteld, waardoor het team onderweg bezig kon zijn met de teambuilding. Ook de trouwe supporters, die wekelijks bij de training aanwezig zijn, waren uitgenodigd om mee te gaan. Helaas kon trainer Ramon Schenkhuysen wegens ziekte er niet bij zijn.

Eerste helft

Na de warming up geleid door Performance coach Martin Paijmans was het team klaar voor de wedstrijd. Csv Apeldoorn kwam sterk uit de startblokken en met 2 fraaie reddingen hield doelman Rens Huntjes zijn doel nog schoon. Hierna pakte TEC de draad goed op. Bashir Donk was op links ongrijpbaar voor de verdediging van Csv. In de 11e minuut leidde dit tot een fraaie voorzet die keurig werd afgemaakt door Reese Pol. 0-1 voor TEC!

Na 20 minuten scoorde de rechtsbuiten van Csv, met een prachtige krul in het schot, de 1-1. TEC, veel beter in de wedstrijd op dat moment, ging verder met het domineren van de wedstrijd. Een fraaie kopbal van Bashir ging net naast de kruising. Meteen erna een fraai afstandsschot van Emanuel Johnson die net naast de kruising vloog. De 1-2 hing in de lucht en na een prachtige passeerbeweging van Bashir ging de bal op Semier Kelic die met een fraaie steekpass de bal doorschoof naar Reese. Deze werd neergehaald in het strafschopgebied en de penalty werd daarna benut door Orlando Fonseca.

Vooraf waren er afspraken gemaakt door de coaches Gerold van Gessel en Johan Verweij over de standaardsituaties bij hoekschoppen. Dit had niet geholpen, want uit de corner in de 43e minuut scoorde nr 6 van Csv Apeldoorn de 2-2 met een kopbal vanaf de 9 meter. Daarna had Orlando de 2-3 op de schoen na een mooie pass van Werner Bade, de aanvoerder i.v.m. afwezigheid van Ronan Plaisier. 

Tweede helft

In de 2e helft in de 50e minuut scoorde TEC met een fraaie lob van Mohammad Saidi, overgekomen van Eldenia, de 2-3, maar omdat Armin onnodig het laatste tikje gaf op de doellijn, werd deze terecht afgekeurd voor buitenspel. Het laatste kwart van de wedstrijd was TEC het overwicht op het middenveld kwijt en hadden Sam van Empel en zijn mannen in de verdediging de handen vol om Csv van zich af te houden. Het bleef uiteindelijk gelijk door prachtige reddingen van keeper  Rens Huntjes die daarmee de 2-2 op het scorebord liet.

Zaterdag speelt TEC 12.00 uur tegen Rhelico en zondag 14.00 tegen SML op sportpark De Lok.

Opstelling

Opstelling:  Rens Huntjes, Arvin Malhoe -Jean Baptiste ( Nathan Zaaijer), Sam van Empel, Jally Austin ( Emre Kepez), Emanuel Johnson, Orlando Fonseca ( Armin Nijemcevic), Werner Bade, Reese Pol ( Delano Martis), Semir Kelic (Mohammad Saidi) en Bashir Donk.

Meer foto’s vind je op onze Facebookpagina…

Huis Verkopen