Wedstrijdverslag TEC – Wadenoijen

Donderdag 12 augustus 2021: TEC u23 – Wadenoijen 1

Donderdagavond was op de Lok de 3e oefenwedstrijd van de onder23 selectie  in de voorbereiding op het seizoen. Ditmaal was het team van coach Addie Kusters uit Wadenoijen de tegenstander.

Het begin van de wedstrijd ging lekker gelijkwaardig op en TEC kon het overwicht nog niet echt omzetten in grote kansen. In de 20e minuut opende Reese Pol met een mooi diagonaal schot de score met de terechte 1-0.

Met mooi combinatiespel creëerde TEC kansen maar ondanks dat Wadenoijen pas 2 weken in de voorbereiding zat waren ze niet van plan het onderspit tegen TEC te gaan delven.

In de 35e minuut moest Marley Ibrahim met een hamstringblessure plaats maken voor Delano Martis en Delano had er duidelijk zin in om zijn kans te pakken.    

Na 3 minuten bij zijn 1e balcontact scoorde hij met een harde schuiver in de linkerhoek de 2-0 voor  TEC.  In de 40e minuut kwam Wadenoijen weer terug in de wedstrijd met een fraaie treffer van routinier Arjan van Beesd. Het afstandsschot was onhoudbaar voor keeper Rens Huntjes die vv Tricht dit seizoen heeft verruild voor TEC.

In de 2e helft wisselde TEC 5x. Het jonge TEC-talent Boubou maakte een een goede indruk met een paar snelle acties aan de zijlijn. Na een passeerbeweging legde hij de bal mooi strak voor. Semir Delic net ingevallen als centrumspits liet deze kans niet ontgaan. 3-1 voor TEC.

In de 80e minuut scoorde Emre Kepez met een keihard afstandsschot de 4-1 Even later scoorde Semir de 5-1 en bijna had hij ook de hattrick nog gescoord binnen 20 minuten maar de bal ging net voor het doel langs.  

Dinsdagavond speelt TEC O23 om 20.00 uur uit tegen CSV Apeldoorn. Daarna zaterdag 21-8 op De Lok  Rhelico thuis om 12.30 en zondag 2-8 om 14.00 de wedstrijd thuis tegen SML ook weer op De Lok. 

Opstelling

Rens Huntjes, Arvind Malhoe, ( Aiman Maziani) Nathan Zaaijer, Rens van Hasselt, Mahfouz, Luuk van Maanen, Orlando Fonseca (Semir Delic), Armin Nijemcevi (Emre Kepez), Reese Pol (Boubou N’Diaye), Mohammad Saeidi (Maikel Koeman), Marley Ibrahim( Delano Martis)

Meer foto’s vind je op onze Facebookpagina…

Huis Verkopen