TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

TEC O23 – Kozakken Boys O23

Op een zonnig sportpark speelde onze O23 gisteren op het hoofdveld tegen Kozakken Boys.

Na 2 minuten door niet doorpakken van Jally en Orlando scoort Kozakken Boys uit de 1e beste aanval de 0-1. De tegenstander start agressiever en komen duidelijk niet voor een nederlaag. Na 11 minuten scoort Kozakken Boys de 0-2 uit wel of niet buitenspel. In de 12e minuut de 1e kans voor TEC.
Uitbraak 17e minuut goede kans Appie geblokt door de keeper. In de 22e minuut nieuwe kans voor Appie niet zuiver ingeschoten. Na een half uur soort Kozakken Boys de 0-3.
TEC krijgt een lesje inzet en focus. In de 35e minuut een slalom van Appie koel afgemaakt door Maikel Koeman. In de 42e minuut bij weer twijfelend optreden in de verdediging scoort Kozakken Boys de 1-4

55e minuut 1-5 voor Kozakken Boys
Het wordt een kansloze missie en trainer coach Ramon Schenkhuysen gaat disciplinair wisselen.
80e minuut scoort Maikel de 2-5 en loopt de TEC -23 uiteindelijk tegen de 1e terechte nederlaag op in de 2e divisie.

Het was aan onze kant een dramatische wedstrijd, we werden op elk deel van het veld afgetroefd op inzet en een aantal spelers zijn gisteren echt door het ijs gezakt. Want als je met deze mentaliteit en intensiteit een wedstrijd ingaat is het de vraag of je wel op dit niveau thuis hoort. De knop zal aankomende week om moeten om überhaupt mee te doen bovenin de competitie.

Het goede nieuws is dat 3 spelers van de O23 toegevoegd zijn aan de selectie. Sergio Kaleka heeft tegen ASWH zijn debuut mogen maken en dat deed hij uitstekend! Gijs Hovius scoorde de 3-0 met een fraai shot in de verre hoek. Het is nu nog afwachten wanneer Bashir Donk zijn talenten mag laten zien in een officiële wedstrijd, maar ook dat zal niet lang meer duren. Laat dit een motivatiefactor zijn voor de huidige spelers van de O23.