TEC O23 – Juventa 12 [wedstrijdverslag]

TEC O23 - Juventa 12

Oefenwedstrijd TEC O23 – Juventa 12

Zaterdag 7 augustus speelde de TEC-U23 een oefenwedstrijd tegen Juventa ’12 uit Wierden.

Juventa ’12 komt uit in de 4e klasse zaterdag en was afgereisd voor deze krachtmeting uit Wierden om een voorwedstrijd te spelen voor TEC – PEC  Zwolle 21.

Eerste helft

In de 9e minuut kreeg TEC de 1e mogelijkheid maar de vrije trap van Clemence Kerkhout ging net over. Een minuut later was het toch raak. Na een inzet van Werner Bade scoort Ismail Misaine de 1e treffer. TEC zette behoorlijk aan bij Juventa en in de 20e minuut scoort Gijs Hovius overgekomen uit de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles zijn 1e treffer de 2-0 voor TEC.  

In de 20e minuut moest aanvoerder Ronan Plaisier het veld verlaten voor de 16-jarige Nathan Zaaijer, die een prima indruk achterliet. De druk werd groter en TEC creëerde nog wat kansen. maar zonder succes. In de 40e minuut was het dan toch weer raak: Clemence Kerhout scoorde uit de draai met een bekeken schot de 3-0. Na de goal werd hij direct gewisseld voor Orlando Fonseca overgekomen van Vriendenschaar uit Culemborg.

Tweede helft

Na de pauze die 5 minuten langer duurde, omdat Coach Ramon Schenkhuijsen veel te bespreken had, ging de 2e helft weer verder. Scheidsrechter Bas ten Berge die uitstekend floot, kon het nog door de vingers zien. Veel had het niet geholpen want Juventa scoorde na 5 minuten de 3-1. Keeper Saverio Zondag die een solide wedstrijd keepte, kon het schot pareren, maar in 2e instantie was de inzet onhoudbaar. In de 20e minuut in de 2e helft komt TEC op 4-1 na een mooie solo van wederom Gijs Hovius die scoort in de verre hoek. 2 minuten later scoort hij zijn 1e hattrick voor TEC na een slimme pass van Orlando Fonseca. Even later komt Juventa op 5-2 na een slippertje in de verdediging van Jean Baptiste wat nu wel goed werd afgestraft .Verder liet TEC het niet komen en zo werd de sportieve wedstrijd afgesloten met een 5-2  overwinning.

Opstelling TEC:

Saverio Zondag – Arvind Malhoe, Jean Baptiste, Ronan Plaisier (Nathan Zaaijer), Jally Austin – Emanuel Johnson, Werner Bade, Clemence Kerkhout (Orlando Fonseca) – Ismail Misaine (Sergio Kaleka) , Gijs Hovius, Bashir Donk ( Marley Ibrahim).

Meer foto’s van de wedstrijd TEC – Juventa ’12 vind je op de Facebookpagina van onze O23….

Huis Verkopen