TEC O23-1 bij de top 50 kanshebbers op het winnen van de wedstrijd van hun leven!

TEC O23-1 TOP50 Wedstrijd van Je Leven

De spanning stijgt nu TEC O23-1 (Jong TEC) de laatste 50 teams heeft bereikt die kans maken op de felbegeerde “Wedstrijd van je Leven’.

De ‘Wedstrijd van je Leven’ wordt georganiseerd door sportzender ESPN en biedt seniorenteams van amateurverenigingen de unieke kans om het op te nemen tegen FC de Rebellen. FC de Rebellen is een team van voormalig profvoetballers zoals Andy van der Meijde, John de Wolf, Wesley Sneijder, Royston Drenthe, Kees Kwakman en vele andere bekende profs.

De ‘Wedstrijd van je Leven’ wordt op 31 mei door het winnende team tegen FC de Rebellen gespeeld en live uitgezonden op ESPN. De wedstrijd wordt gespeeld onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis en de wedstrijduitzending op ESPN is voorzien van een voor- en nabeschouwing, interviews door Hans Kraaij Jr. en wedstrijdcommentaar van Koert Westerman.

Wint Jong TEC dan komt FC de Rebellen naar Tiel, waar de wedstrijd Jong TEC – FC de Rebellen aan de vooravond van het 100-jarig jubileum van TEC, op sportpark De Lok gespeeld zal worden. Een mooiere aftrap van dit bijzondere jaar is bijna niet te bedenken. Daarnaast krijgen de aanstormende talenten van Jong TEC een geweldige kans om voor een groot publiek te schitteren.

Dat TEC O23-1 behoort tot de TOP50-teams waarop het meest gestemd is, is al een geweldige prestatie. Er deden namelijk zo’n 1900 teams mee. Maar daarmee is de winst nog niet zeker. Het publiek speelt daarbij nog een grote rol, want wie uiteindelijk de meeste stemmen weet te behalen, wint.

Stem op sv TEC

Om te winnen, roepen we dan ook alle Tielenaren op, om te stemmen op sv TEC O23-1 via https://www.wedstrijdvanjeleven.nl/#/club/bbjb72q-t146685997/

Stem op TEC O23-1 en geniet op 31 mei van een mooie strijd tussen jong talent en oud-profs!

Stemmen kan tot 10 mei, waarna op 12 mei tijdens de uitzending van de Eretribune op ESPN het winnende team bekend wordt gemaakt.

Huis Verkopen