G1 wordt tweede in Zaalvoetbaltoernooi

Zondag 18 december 2016. Het 1e zaaltoernooi voor de G1 van sv TEC gespeeld bij de stichting voetbal promotie Den Bosch.

Na 9 wedstrijden met daarin 7 keer winst en 2 keer gelijk zijn we 2e geworden. Het was een lange dag van 8 uur ochtends tot 6 uur in de avond voordat we weer in Tiel waren. Toch een beetje teleurgesteld omdat we er zo dichtbij waren. De mannen hebben het geweldig gedaan.

Nick stond zeer als de beste zijn doel te verdedigen. Thomas was na zijn positiewissel van voor naar achter een onmisbare schakel en kon door zijn snelheid alles verdedigend aan. Michael moest even wennen aan het binnen spelen en werd iedere wedstrijd beter. Thom was in zijn hum en kon zijn voetbaltechniek tonen waardoor er altijd weer gevaar was. Bart was vandaag de grote man. Hij was het meest ervaren in de zaal en dat was goed te zien. Hij maakte de meest belangrijke doelpunten en was door de positiewissel met Thomas een belangrijk aanspeelpunt in de voorhoede. De wissels Dirk en Ruben hebben het perfect gedaan, zonder morren en met een inzet van jewelste zorgde ze voor het extra gevaar. Dit kwam tot uiting bij Ruben die met de minste speeltijd toch topscoorder werd met 6 doelpunten. Verder maakte Bart er 5, Thom er 4, Thomas 3, Michael 2 en Dirk 1 doelpunt.
Het was weer even voetballen tegen de grote concurrenten van de afdeling zuid en we hebben laten zien dat we nog steeds tot de beste behoren. Dit geeft vertrouwen naar de aankomende zaal toernooien.
We hebben er zin in en zijn trots op deze mannen!

De begeleiders G1 van sv TEC , Jos en Henk