Wedstrijdverslag Winterswijk G1 – TEC G1 [beker]

G-team TEC

Zaterdag 4 september: Winterswijk G1 – TEC G1

Afgelopen zaterdag waren we compleet met 11 man. Eenmaal verzamelt bij TEC gingen we richting Winterswijk. Dat was maar liefst 115 kilometer rijden! Maar we hadden er weer zin in en vooral omdat het natuurlijk voor de beker was.

Eenmaal aangekomen in Winterswijk zagen we een grote accommodatie van FC Winterswijk. We werden door iemand naar de kleedkamer gewezen en gingen ons omkleden. Daarna liepen we richting het kunstgrasveld om ons op te warmen. Toen kon de wedstrijd beginnen. De scheidsrechter gaf ons de bal om de 1ste helft aftrappen.

Eerste helft

We begonnen moeizaam aan de wedstrijd tegen FC Winterswijk, dat wel erg compact voetbalde. We kregen niet echt grip op de wedstrijd.
Maar na 15 minuten was het eindelijk raak! Nadat eerst Keanu en Luca de paal hadden geraakt, scoorde Thomas de 0-1 op aangeven van Thom!

Zo nu en dan probeerde Winterswijk mee te doen, maar kwamen met slechts een afstandsschot, dat makkelijk op te rapen was voor Nick, en een balletje voorlangs.

Nog vlak voor de rust maakte Keanu de 0-2. Aron gaf de bal aan Thom, Thom gaf de bal precies op maat aan Keanu, die met zijn linker been de 0-2 inschoot!

Tweede helft

Na de rust maakten we na 5 minuten al snel de 0-3. Aron schoot de bal in de lange hoek. Toen begon FC Winterswijk ook wel veel schoppen uit te delen en toen Damian de bal had en deze afgaf, kwam er een speler van Winterswijk er wel heel erg lomp in, waardoor Damian uit de wedstrijd werd geschopt.

De scheidsrechter gaf slechts een scheidsrechtersbal (maar was het niet een vrije trap voor ons, scheids? Want deze speler kwam wel heel erg lomp in.)
Daarna was het wel erg rommelig van beide kanten, maar we maakten nog wel de 0-4 doordat Thomas de bal goed inschoot en zo de eindstand op 0-4 zette.

Het was een rommelige wedstrijd maar we hebben in ieder geval met 0-4 gewonnen. Onze verdedigers Richard Wilbert en Michael gaven weinig weg.

Volgende week zaterdag een thuis wedstrijd tegen ’t Harde, die ook hun bekerwedstrijd wonnen.

Huis Verkopen