TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club meer inkomsten

Wedstrijdverslag TEC G2 – Roosendaal G1G

TEC G2 – Roosendaal G1G

Wedstrijdverslag TEC G2 – Roosendaal G1G

Zaterdag 19 januari 2019. Voor de G2 van sv TEC de eerste wedstrijd van dit jaar en de tegenstanders waren Roosendaal G1. Een sterke tegenstander die precies onder sv TEC G2 op de 3e plaats staat. Voor sv TEC een belangrijke wedstrijd om mee te blijven doen voor het kampioenschap. 

Onze G2 begon slapjes, waardoor we door wat laconiek spel al gauw op een 0-1 achterstand kwamen. Gelukkig werden ze daardoor wel wakker en veranderde het spel wat voor een overwicht zorgde voor onze mannen. Vele kansen werden er gecreëerd, maar het duurde tot vlak voor de rust voordat Michael het doelnet had gevonden. Met een 1-1 de rust in.

De tweede helft

In de rust even goed met elkaar gesproken omdat het vertoonde spel onvoldoende was. Daarna wat verschuivingen in het team om zo meer op de aanval te kunnen spelen. Dit werd ook al snel beloond door een snelle 2-1 en 3-1 binnen een paar minuten. Toen was het gespeeld en toen ook de tegenstander problemen kreeg met blessures van spelers en we 6 tegen 6 gingen voetballen, zijn onze mannen niet meer in de problemen gekomen. De eindstand is uiteindelijk 4-1 geworden.

Door deze winst staat de G2 nu bovenaan en kan er volgende week gespeeld worden in de uitwedstrijd voor het kampioenschap tegen TGG G2. Het zou mooi zijn als er supporters mee gaan om deze mannen aan te moedigen en zo het kampioenschap mee naar Tiel te nemen!

Ander nieuws

Deze week meer nieuws over G-Teams sv TEC omdat er mooie en drukke tijden aankomen. Te beginnen met aanstaande woensdag de uitreiking van onze nieuwe uittenue ’s door Cafe de Merckt uit Tiel.

Mannen, jullie kunnen trots zijn op de resultaten van deze competitie. Door vervelende omstandigheden konden jullie trainers er vandaag niet bij zijn, maar deze zijn super trots op dit toch niet verwachte resultaat en dat er meegedaan wordt om het kampioenschap. Bedankt dat ik jullie vandaag heb mogen coachen!

Meer foto’s van de wedstrijd vind je op de Facebookpagina van onze G-teams.

TEC G2 – Roosendaal G1G 2