Wedstrijdverslag TEC G1 – Jonge Kracht G1

\Wedstrijdverslag TEC G1- Eendracht Arnhem G1jm

TEC G1 – Jonge Kracht G1 | Zaterdag 26 maart

Onze zesde competitiewedstrijd tegen Jonge Kracht G1. Het was zaterdag lekker weer om een potje te voetballen en we hadden er zin in. We waren vandaag opnieuw compleet met 12 spelers.
We gingen richting het veld om ons op te warmen: Danny schoot Nick even in en daarna nam Wilbert het over van Danny. De andere deden een rondotje.

Jos riep ons bij elkaar voor de opstelling en Jonge Kracht wilde met 9 tegen 9 spelen waardoor wij dus maar 3 spelers in de wissel hoefde te zetten.

De opstelling: Nick op goal, achterin Michael, Richard en Wilbert, middenveld Damain, Luca, Thomas en Keanu en in de spits Aron. Thom, Patrick en Danny in de wissel.

Eerste helft

De scheidsrechter besloot om Jonge Kracht de aftrap te nemen en wij bleven staan. In het begin van de wedstrijd was het even aftasten, maar al na 2 minuten schoot de spits van Jonge Kracht de bal achter Nick in de goal. Daarna gingen wij proberen om de stand gelijk te trekken en we kregen hier en daar wat kansjes, maar hij wou er niet in. Patrick kreeg de grootse kans maar hij schoot recht op de keeper af.
Daarna kreeg de aanvoerder van Jonge Kracht een grote kans om er 0-2 van te maken, maar Nick gooide zich er voor. Dat leidde tot een corner voor Jonge Kracht, maar uit die corner kwam geen gevaar.

Jonge Kracht kwam vanuit een counter op de goal af, de nummer 6 gaf de bal voor en Nick probeerde zich er voor te gooien, maar hij was net iets te laat en deze bal kwam heel ongelukkig tegen 1 van onze spelers aan waardoor de bal in eigen goal rolde: 0-2 achter.

Toen kwam er een duel tussen Richard en een speler van Jonge Kracht en ontstond uit het niets een opstootje. Daarna sloegen de stoppen door bij een paar spelers van Jonge Kracht en een van hun speler sloeg Richard met een vuist op zijn hoofd. Ook de nummer 12 van Jonge Kracht gaf onze begeleider een duw en Nick hield deze weg. Waarom zou je denken want het was een leuk en sportieve wedstrijd??

De scheids besloot om de rust in te gaan ondanks dat er nog 2 minuten te gaan waren.

Tweede helft

Jonge Kracht besloot om 2 spelers niet meer mee te laten spelen vanwege het slaan en bij ons mocht Richard niet meer mee doen. We moesten ons weer op laden voor de tweede helft vanwege dit incident en dat was best wel lastig.

De tweede helft was nog geen minuut oud toen Nick de bal uittrapte, deze kwam bij Keanu terecht. Keanu schoot op goal, de keeper liet deze bal door zijn handen glippen en de stand kwam op 1-2
Toen dachten we van zou het dan nog kunnen?

Nee, helaas niet want Jonge Kracht kreeg een grote kans maar Nick hield deze goed tegen.
Jonge Kracht bleef ons maar onder druk zetten en de 1-3 kon niet uit blijven. De 1-3 kwam uit eindelijk doordat er 2 spelers helemaal vrijstonden en de nummer 6 schoot de bal in de lange hoek.

We kwamen niet meer aan spelen toe want Jonge Kracht kwam niet meer erg in gevaar en kregen nog genoeg kansen om er meer in te schieten. We kregen 1 goede kans, ondanks dat jonge kracht beter was, Patrick schoot de bal met een volley maar deze kwam op de lat terecht.

5 minuten voor de tijd maakte de nummer 10 van Jonge Kracht de 1-4 omdat deze zo vrij stond en hij stiftte de bal over de uitgekomen Nick heen. Nog 1 minuut te gaan, Thomas maakte nog er 2-4 van door de bal om de goal te schieten en de keeper werd verrast in de korte hoek. Ondanks deze incident hebben we deze wedstrijd uit gespeeld en we hadden Richard achterin erg gemist.

Volgende week weer tegen Jonge Kracht

Volgende week opnieuw tegen Jonge Kracht G1. We hopen dat die wedstrijd wat sportiever verloopt dan deze wedstrijd want dit hoorde niet op het voetbalveld thuis.

Huis Verkopen